Sari la conținut

Dusterul meu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 90
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut! A sosit aseara dusterul meu!!!! este un negrutz laureate, benzina, 1.6 105cp, si astazi am iesit la o plimbare! imi place cum toarce, si, daca stau bine sa ma gandesc imi cam place cu totul (za

parerea mea pe cele all season sa le ti de vara si pentru iarna sa iti iei altele iti spun din experienta

La un rulaj de peste 5% în afara asfaltului, cele livrate fac faţă unor drumuri desfundate (drum de pământ noroios)…dacă ar fi de vară, mă cam îndoiesc de reuşita de a parcurge asemenea drumuri. Eu l

Posted Images

• 2 months later...

Salutare tuturor

Tocmai ce m-am inscris, motiv pentru care doresc sa ma prezint Ionut Boczar, utilizator de Duster 4x4 alb, motor 1.5 dci 110 cp, echipare "cheala", chiar si asa sunt multumit de ea, voi reveni cu poze si amanunte despre viata ei in topicurile aferente

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Bine ai venit in comunitatea noastra, poate vii si la intalnire, vezi detalii aici

Multumesc pentru primirea prompta, din pacate nu pot ajunge la aceasta intanire exact in una din zile e ziua sotiei si ... intelegeti, insa cu siguranta ne vom gasi pe vreo niste coclauri

Link spre post
  • 2 months later...

As avea nevoie de un sfat.Am anvelope all season pe Duster dar vara la temperaturi ridicate nu fac fata absolut deloc.M-am gandit sa las all season ca si cauciucuri de iarna si sa iau un set de pneuri de vara.

As avea nevoie de opinii si ce modele as putea folosi ca pneu de vara.mentionez ca 80-85% merg pe asfalt si restul pe drumuri cu pietris sau drumuri de tara,nu off road.

Multumesc frumos

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...