Sari la conținut

Dusterul meu

Postări Recomandate

o janta normala (nestilizata) de Duster e in jur de 200-210 lei pe net....

Am observat dar am zis sa iua una de la Dacia "piesa de origine" scrie pe ea made in Romania

, celelate am vazut ca sunt facute in Elvetia si au alt cod fata de ce am luat eu ... 8-)

de ce, te-ai temut sa nu pierzi garantia? :lol:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 90
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut! A sosit aseara dusterul meu!!!! este un negrutz laureate, benzina, 1.6 105cp, si astazi am iesit la o plimbare! imi place cum toarce, si, daca stau bine sa ma gandesc imi cam place cu totul (za

parerea mea pe cele all season sa le ti de vara si pentru iarna sa iti iei altele iti spun din experienta

La un rulaj de peste 5% în afara asfaltului, cele livrate fac faţă unor drumuri desfundate (drum de pământ noroios)…dacă ar fi de vară, mă cam îndoiesc de reuşita de a parcurge asemenea drumuri. Eu l

Posted Images

acum (am aprox 18.000 km cu Dusterul meu) iata si ce am "bagat" in el (sa ma laud si eu, nu-i asa? :)

1.Instalatie GPL Landi Renzo

2.Instalatie aditiv special GPL

3.Anvelope off road + al doilea rand de jante otel

4.Bare portbagaj

5.Cort pe portbagajul auto

6.Suport biciclete/lada aluminium de bagaje cu prindere pe carligul de remorcare

7.ornament esapament inox

8.Carlig de remorcare

9.Senzor de lumina pt auto aprindere faruri

10.Inchidere automata geamuri electrice (la actionarea inchiderii centralizate)

11.Senzori parcare

12.Alarma direct pe cheie

13.Folie fumurie geamuri spate

14.Aparatori noroi (evazari aripi) roti fata+spate

15.Aparatori normale noroi fata+spate

16.Statie CB+antena

17.Termometru exterior cu precizie de 0,5 grade Celsius si afisare instantanee a temperaturii

18.Inclinometru

19.Oglinda panoramica

20.Huse scaune dedicate Duster

21.Bullbar fata de inox

22.Scut motor de AL de 6 mm

23.Arcuri H&R care dau inaltare +30 mm garda la sol (garda la sol actuala 24 cm)

24.Flanse distantiere roti +10 mm pe fiecare axa

25.grilaj separatie portbagaj

26.paravanturi geamuri fata

revin si cu foto dupa iesirea de pe Transalpina si Strategica din 9-11 septembrie ca sa o "imortalizez" in mediul sau "natural" catarandu-se pe drumuri de munte! :)

Link spre post
Salut,

"23.Arcuri H&R care dau inaltare +30 mm garda la sol (garda la sol actuala 24 cm)"

Si cum se comporta dupa inaltare , unde ai pus arcurile si cat te-au costat?

iata care e situatia: arcurile au aceeasi lungime ca si cele de serie doar ca sunt un pic mai groase (sarma lor) si astfel ele se comprima cu 3 cm mai putin cand se "lasa" caroseria pe axe.

masina a devenit un pic mai rigida insa nu ma deranjeaza pentru ca din standard Dusterul e "moale" si uneori se leagana poate un pic mai mult.

deci la sosea e un avantaj insa in off road se simt un pic mai tare gropitzele din drum.

una peste alta eu sunt foarte multumit!

i-am mai marit un pic ecartamentul (1 cm pe axa) doar pentru a mai castiga din ce am pierdut ca stabilitate la inclinare urcandu-i centru de greutate cu 3 cm insa nu vreau sa modific decat putin fortele de pe roti ca sa nu afecteze alte componente. unii maresc cu 2-3 cm pe roata (adica 4-6 cm pe axa) cu flanse distantiere insa mie mi se pare mult! un maxim 2 cm pe axa cred ca e ok...

arcurile le-am cumparat cu 900 lei si le-am inlocuit in garaj la mine si m-a "costat" 3 ore de surubareala.... la service mi-au cerut 360 lei...

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...