Sari la conținut

Dusterul meu

Postări Recomandate

Buna dimineata, atasez mai jos fotografia in care apare Dustariciul meu si a doi colegi ( taviro si un coleg fericit de noua achizitie pe benzina 4x2 ). Dupa cum se vede in fotografie a mai aparut inca un puiut mai mic ca si dotari. Sa ii uram bun venit in randul posesorilor de Dacia Duster.

Frumoasa imagine... poate reusiti sa faceti si voi echipa de PH la iesiri plimbarete...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 90
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut! A sosit aseara dusterul meu!!!! este un negrutz laureate, benzina, 1.6 105cp, si astazi am iesit la o plimbare! imi place cum toarce, si, daca stau bine sa ma gandesc imi cam place cu totul (za

parerea mea pe cele all season sa le ti de vara si pentru iarna sa iti iei altele iti spun din experienta

La un rulaj de peste 5% în afara asfaltului, cele livrate fac faţă unor drumuri desfundate (drum de pământ noroios)…dacă ar fi de vară, mă cam îndoiesc de reuşita de a parcurge asemenea drumuri. Eu l

Posted Images

In ultima poza am vazut unul din cele 3 Dusteruri fara barele laterale.Poate ne spuneti motivul pentru care le-ati dat jos si ccare ar fi beneficiile.

Scuze daca m-am inselat si nu am vazut bine.

Link spre post

Nu imi dau seama care bare laterale, dar pot sa zic ca nimeni nu a dat nimic jos de pe ele, masina din stanga din poza are echipare laureate cu jenti stilizate, a mea din mijloc e tot laureate plus pack-look, iar ultima din dreapta este dusterul de 10400 euro ( colegul meu e foarte incantat de achizite). Inca are numere rosii dar le-am aranjat un pic :whistle:. @melcu aia cu asfaltu era un sfat bun ca jantele mele au inceput sa cam isi schimbe designul de la pietrele din off-road.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...