Sari la conținut

Dusterul meu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 90
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut! A sosit aseara dusterul meu!!!! este un negrutz laureate, benzina, 1.6 105cp, si astazi am iesit la o plimbare! imi place cum toarce, si, daca stau bine sa ma gandesc imi cam place cu totul (za

parerea mea pe cele all season sa le ti de vara si pentru iarna sa iti iei altele iti spun din experienta

La un rulaj de peste 5% în afara asfaltului, cele livrate fac faţă unor drumuri desfundate (drum de pământ noroios)…dacă ar fi de vară, mă cam îndoiesc de reuşita de a parcurge asemenea drumuri. Eu l

Posted Images

@danielcojocar: butoane cu impuls se gasesc in targul Vitan; eu am avut unele de la fostul meu Logan.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...

ieri am ridicat si eu, Dacia Duster Laureate 4x4 1.6 benzinar, ca optiuni am pus geamuri spate electrice si ASR - ESP, culoare blue navy, alarma Eaglemaster CL 7000 si modul ridicare geamuri.

Link spre post
  • 1 month later...

Buna dimineata, atasez mai jos fotografia in care apare Dustariciul meu si a doi colegi ( taviro si un coleg fericit de noua achizitie pe benzina 4x2 ). Dupa cum se vede in fotografie a mai aparut inca un puiut mai mic ca si dotari. Sa ii uram bun venit in randul posesorilor de Dacia Duster.

post-1675-0-59036200-1349935464_thumb.jpg

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...