Sari la conținut

Dusterul meu

Postări Recomandate

Buna ziua, sa ma prezint si eu... Sunt Florin din Galati si din luna iunie sunt fericitul posesor al unui agregat 4x4 dci 110CP cu ESP. Sunt nou pe forum , si singura iesire off-road (drumurile pe care se poate merge si cu Loganul nu le iau in considerare) a fost la Duster Camp. Sper sa ajung si pe la intalnirile organizate aici. :bug:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 90
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut! A sosit aseara dusterul meu!!!! este un negrutz laureate, benzina, 1.6 105cp, si astazi am iesit la o plimbare! imi place cum toarce, si, daca stau bine sa ma gandesc imi cam place cu totul (za

parerea mea pe cele all season sa le ti de vara si pentru iarna sa iti iei altele iti spun din experienta

La un rulaj de peste 5% în afara asfaltului, cele livrate fac faţă unor drumuri desfundate (drum de pământ noroios)…dacă ar fi de vară, mă cam îndoiesc de reuşita de a parcurge asemenea drumuri. Eu l

Posted Images

Buna ziua, sa ma prezint si eu... Sunt Florin din Galati si din luna iunie sunt fericitul posesor al unui agregat 4x4 dci 110CP cu ESP. Sunt nou pe , si singura iesire off-road (drumurile pe care se poate merge si cu Loganul nu le iau in considerare) a fost la Duster Camp. Sper sa ajung si pe la intalnirile organizate aici. :bug:

Bine ai venit atat printre posesorii de Duster cat si printre menmbrii forumduster.ro.

Iti dorim sa ai multi km fara evenimente si bineinteles te asteptam si la iesiri!

Link spre post
  • 1 month later...

si cateva poze....

Buna,

Din 2011 am si eu un Duster alb, 4x2, diesel. As vrea si eu sa te rog daca imi poti spune de unde ai cumparat evazarile de protectie pentru rotile fata si spate si la ce pret. Multumesc anticipat.

Link spre post
  • 3 months later...

Ave Duster,

incepand de vineri sunt posesorul unui Prestige, negru,110 CP cu noile dotari (cd,jante,consola bord argintie-nu maroul de la primul model,piele naturala perforata scaune) si sunt foarte multumit de alegerea facuta. Am luat decizia de a comanda acest auto dupa ce am lecturat info postate pe forum .

Am ales Duster in comparatia cu Asx,Qashqai,Tiguan avand in vedere raportul pret/dotari/performante.

Oferta de la Dacia pentru persoane juridice (discount semnificativ)si leasingul RCI pe un an de zile fara dobanda si comisioane au fost ca un cireasa de pe tort.

Voi posta si foto pentru vizionare .

Toate cele bune!

• Like 1
Link spre post

Ave Duster,

am fotografiat si "tapul negru " dupa ce a dat primul test in off road si a petrecut mai bine de o ora la spalatorie.

Sunt foarte multumit de alegerea facuta .post-2246-0-98565100-1362505688_thumb.jpgpost-2246-0-38194800-1362505695_thumb.jpgpost-2246-0-43204100-1362505704_thumb.jpgpost-2246-0-01641800-1362505712_thumb.jpg

.

P.S

Am fiert timp de 2 saptamani pana a venit auto,dupa ce am facut drive-test.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...