Sari la conținut

Parere Duster cu GPL din fabrica

Postări Recomandate

La 24.09.2019 la 21:19, fuscus a spus:

Este cineva care are 1.2 tce cu gaz?

Daca citesti topicurile ai sa vezi ca sunt persoane care au montat GPL pe 1,2 TCe, dar nu se recomanda deoarece motorul nu este stralucit de aceea l-au si scos din fabricatie.

@fuscus si @Marian30 stati in banca voastra cel putin pana expira garantiile la masini.

Chiar daca sunt fan GPL, se pare ca la motorul TCe nu se merita. Parerea mea . :thumbsup: :whistle: :thumbsup: :whistle:

Editat de Leutzul
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 79
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ca sa mai descretim un pic fruntile .  In premiera de cand am pus GPL. Am campat in week-endul trecut langa salvamont Pestera (multumiri baietilor pentru amabilitate !) . De acolo am facut o pl

Diverse configuratii pentru dormit in masina. Langa Poienari, in locul de picnic/campare amenajat "dupa toate standardele europene..."  unde a venit ursul peste noi la 12 noaptea a fost mai mult decat

@t0rquemada, esti de destul de mult timp cu noi pe forum, respect foarte mult faptul ca te implici si ajuti de destul de mult timp membri de aici, asa ca am pretentii de la tine cu privire la respecta

Posted Images

@Leutzul,Tce H5F nu a avut probleme din cauza GPL.Citeste pe google de ce nu a fost un motor reusit.In general Tce,TSI consuma si GPL si benzina..in acelasi timp.Plus ca instalatia este destul de scumpa..

Link spre post
  • 2 weeks later...

Salutare tuturor. Am renunțat definitiv la gândul de a monta gpl pe măgăruș. Dacă luam pe cel de 1,6 mai ziceam. Dar nu se fabricau când am luat eu aveau dor 1,5 și 1,2 și trebuia să așteptăm încă o lună așa că am luat măgărușul de 1,2. Mulți au zis că am greșit că e o pălărie prea mare pt mine că consumă ulei că.... Credeți-mă că într-adevăr la început verificam uleiul zilnic apoi la 2 zile apoi săptămânal apoi lunar acum când îmi aduc aminte. Am încredere în măgărușul meu nu mă dezamăgit până acum vă cred că nu merită să pun gpl. Consumul nu vă mint este de 6.5 și 7,5. Depinde de vreme de talpă și mulți alții factori dar una peste alta ăsta e consumul măgărușului. Una peste alta este mașina ideală pentru toți și pentru mine. Sărbători fericite tuturor.

Link spre post

Ai un consum foarte bun. La mine mixt-ul se duce la 9.3. In oras ajunge la 13 benzina. Din cauza asta am apelat la GPL. Daca aveam consumul tau si acum eram tot pe benzina. De la 1 ianuarie sa aude de o reducere la accize....

Editat de taviro
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...