Sari la conținut

Postări Recomandate

Ai ceva de asteptat, daca vrei sa schimbi masina! Si in plus de asta cine stie ce vremuri vor mai veni! Eu sincer daca stiam ca vine ce a venit peste noi acum, ca nici nu imi vine sa-i pronunt numele, nici nu ma bagam sa schimb masina. Eram multumit cu Loganelul.

• Like 5
  • Haha 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...
  • Răspunsuri 258
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Întotdeauna a fost teama de nou. Când a apărut Supernova multora le era frică de electronica și senzorii motorului de 1.4 MPI și ridicau în slăvi vechea berlină cu motorul ei conceput în urmă cu peste

Ai ceva de asteptat, daca vrei sa schimbi masina! Si in plus de asta cine stie ce vremuri vor mai veni! Eu sincer daca stiam ca vine ce a venit peste noi acum, ca nici nu imi vine sa-i pronunt numele,

Mereu or sa fie carcotasi carora nu le convine nimic. Daca stii sa conduci te adaptezi cuplului masinii si nu ar trebui sa ai probleme in depasiri si etc. Dureaza doar putin pana te obisnuiesti cu dem

Posted Images

Datorita D6full cerut de la 1 ianuarie 2021, am observat preturi noi la verii unguri: acelasi model mai mult cu 200 000 huf (560 eur) si a aparut motorizarea TCe 100 FAP LPG care inainte era doar TCe 100 LPG.

Nu cred/stiu daca au mai inclus si altceva in baseline ul COMFORT, acolo unde m-am uitat eu (faruri, bord scaune) dar putin probabil.

Inca mai au sectiunea generica pentru masinile de pe stocuri cu specificatia fara FAP, din 2020, dar e limitata le ce mai gasesti pe stocuri.

Link spre post

Salutari. Este cineva care deține duster tce 100 gpl? Mia scăzut nivelul de antigel la minim, am fost în rep după 3k km și nu au găsit defect, mi au zis ca nu era aerisita instalația bine, se evapora ca e nou antigelul, Etc. După alți 11k km am completat cu aproximativ 250 ml (de la minim la maxim). Sa mai întâlnit cu aceasta prb? 

Link spre post

Cand am ridicat masina de la dealer mi s-a spus ca peste 2-3 luni sa verific nivelul si sa completez lichidul de racire. E ceva normal la o masina noua ca antigelul sa umple toate golurile de aer si nivelul sa scada. Si in plus, a venit si vremea rece.

Link spre post

Acum 10 ore, Robert92 a spus:

Salutari. Este cineva care deține duster tce 100 gpl? Mia scăzut nivelul de antigel la minim, am fost în rep după 3k km și nu au găsit defect, mi au zis ca nu era aerisita instalația bine, se evapora ca e nou antigelul, Etc. După alți 11k km am completat cu aproximativ 250 ml (de la minim la maxim). Sa mai întâlnit cu aceasta prb? 

Daca nu ai pete sub masina, este normal . Eu am completat de 3 ori cate 100 gr. pana sa stabilizat nivelul.

Editat de Leutzul
Link spre post
  • 1 month later...

Informare:

Pentru posesorii cu motorul de 1.0 Tce + Gpl, a inceput sa cada aceasta piesa, (deocamdata nu e cazul la mine dar ma pot astepta). Simptomele sunt ca masina nu mai trece pe gaz si indicatorul de gpl emite sunete de avertizare. Cei de la reprezentanta nu sunt asa de priceputi pe partea cu gpl si cu greu a descoperit piesa defecta. Piesa e un  senzor de presiune care are rolul de a da drumul la gaz. Sunt 3 la numar, deoarece se afla pe fiecare injector. Se poate vedea in zona cercuita  unde se afla senzorul. Daca se intampla sa patiti asa ceva si cel de la service da din stanga in dreapta, puteti veni cu un mic ajutor sa verifice acei senzori. Succes si sa auzim de bine!

https://gazmagazin.ro/senzor-de-presiune-gpl-landi-renzo-t-mapc97.html

553148571_WhatsAppImage2020-12-23at08_27_48.thumb.jpeg.c5471a552dd2b80e0a60c23a026019df.jpeg

WhatsApp Image 2020-12-23 at 08.15.21 (1).jpeg

WhatsApp Image 2020-12-23 at 08.15.21.jpeg

Editat de jelly
  • Like 4
  • Trist 1
Link spre post
  • 5 weeks later...

Salutari, am duster cu acest motor, 1.0 tce gpl. Mașina are 17.035 km de o săptămână sau doua, când scot mașina din viteza și franez, când coboară sub 1300 turații pe liber se aude o vibrație puternica iar la relanti dispare. Am cautat pe net, zgomotul auzit este identic cu cel de la 1.0 sce, unii ii zic zgomot de tractor. Se aude doar în habitaclu iar în afara mașinii nu se aude. 

S-a  întâlnit vreun posesor de Duster cu problema asta? Ce rezolvare ați găsit?

Editat de Mak
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...