Sari la conținut

Postări Recomandate

Mda, titlul topicului este Duster 3 vs Jogger ambele hybrid 140 cp si chiar in primul post ai scris ca:

La 17.06.2024 la 18:55, marco79ro a spus:

Garda la sol e cal la fel, amandoua sunt 2x4.

apoi ai intrebat "Nimeni nicio parere?" si acum ca:

Acum 6 ore, marco79ro a spus:

Eu caut un 4x4 cutie automata ....

deci oricum cele doua modele \motorizari pentru care ai deschis acest topic NU sunt ceea ce cauti.

Totusi daca gasesti un model Dacia 4x4 cutie automata  :hmm: sunt si eu interesat pentru ca in 34 de ani am condus \detinut doar masini cu transmisie automata, inclusiv 4x4 dar alta marca, si as vrea si eu o Dacia 4x4 automata.

Editat de Gil26
Subliniere in citat
  • Like 1
  • Trist 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 715
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mort sau nu, măcar e organizat. Sau se încearcă să fie. La povești, în alt topic, pe alt forum sau pe Facebook. Sunt eu sătul de câte discuții și păreri mai mult decât subiective se tot reia

Evident ca sunt si mai putin "dotate", depinde de fiecare la ce functii e dispus sa renunte. De aia Dacia, ca toti producatorii auto, ofera mai multe nivele de echipare, cu speranta ca o sa-si gaseasc

Si eu urmeaza luna asta sa dau comanda de inca un Duster, dar eu o sa merg pe 1.33 TCe de 150 CP, cu 4x4. La pret nu e chiar asa de mare diferenta, sunt 550 de euro in plus fata de diesel, care inseam

Posted Images

Duster produs pentru Europa 4x4 si cutie automata nu se gasește. Erau ceva modele produse pentru arabi sau ruși, dar sunt rămase rău în spate cu norma de poluare și nu vreu să mă complic.

Inițiasem postul acesta gândindu-ma ca poate renunț la 4x4 în detrimentul cutiei automate și a gărzii la sol ridicate. 

Uitându-ma pe la "vecini" avem cam asa:

Suzuki S-Cross are 4x4 cu ceva cutie robotizata destul de rudimentara zic unii și care ridică semne de întrebare legat de fiabilitate. 

Tucson si Sportage au modelul 4x4 și plugin hibrid dar garda la sol 17.(com putin zic eu) 

Ar mai fi Peugeot 3008 plugin hibrid 4x4 cu garda ceva mai maricica.

La ultimele 3 m-as fi gandit ca o achiziție SH.

Deocamdata ne bucurăm de ce avem.

Link spre post

Da, este si ex Renault Duster 2.0 4x4 motor F4R410 transmisie automata DP8 cu convertizor de cuplu (vezi doar ca info si atasat) insa acesta mai trebuie si inmatriculat \omologat pentru a putea circula cu el in UE \Romania, din cate stiu NU exista Duster 4x4 automat pentru Europa, mai este de asteptat pentru o transmisie e-4WD, deocamdata avem acest hybrid de 140 CP pe Jogger si DusterIII 1.6 dar 4x2 si o transmisie “electrificata” cu patru trepte pentru termic si doua trepte pentru electric, probabil va apare si un Duster3 mild-hybrid 1.2 de 130 CP cu transmisie “robotizata” EDC DW23 (prezenta si pe facelift la “surata” CMF-B Logan&Sandero3). Ramane insa de vazut \citit si cat de fiabile vor fi aceste transmisii pentru Duster3 4x2.

TransmisieAutomataDP8Duster.png

Deocamdata asta avem si cu asta "defilam":

Duster3.png

Link spre post
  • 3 weeks later...

Felicitări. Înclin și eu spre un Duster 3 varianta Extreme. Nu prea merg în offroad, din când în când la munte, dar iarna merg dese ori la schi și drumurile nu prea sunt ok. Unde locuiesc eu este drum de țară în pantă. Rentează 4x4 sau merge și 4x2 pentru ce am nevoie?

Link spre post

Va recomand la toti sa vedeti diferenta dintre Journey si Extreme, cel putin la nivel de scaune si sistem audio.

Cea mai buna varianta, din punctul meu de vedere, Journey cu toate optiunile.

Altfel, vara, o sa transpirati foarte mult pe scaunele alea de la Extreme.

Link spre post
  • 6 months later...

Salutare! Vreau sa achizitionez un Duster 3 nou, dar nu stiu ce motor sa aleg: 130 tce 4x4 sau 140 hybrid 4x2? Si diferenta o caut nu neaparat la tractiune (e ok si 4x2 pentru mine) ci la fiabilitatea motorului: am tot auzit pareri si pareri cum ca 1.2 tce e cel mai pacatos motor, sau ca la 1.6 hybrid cutia nu e deloc buna. Ma puteti ajuta cu un sfat va rog? Multumesc!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...