Sari la conținut

Postări Recomandate

Nu zic ca nu mi-ar fi placut sa am o cutie cu 6 trepte, dar la cate probleme sunt, ba ca fluiera (sirenajul mult discutat), timoneriile pica intr-o veselie, se schimba pe garantie si problema reapare, asa ca mai bine asa cu 5 trepte!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 715
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mort sau nu, măcar e organizat. Sau se încearcă să fie. La povești, în alt topic, pe alt forum sau pe Facebook. Sunt eu sătul de câte discuții și păreri mai mult decât subiective se tot reia

Evident ca sunt si mai putin "dotate", depinde de fiecare la ce functii e dispus sa renunte. De aia Dacia, ca toti producatorii auto, ofera mai multe nivele de echipare, cu speranta ca o sa-si gaseasc

Si eu urmeaza luna asta sa dau comanda de inca un Duster, dar eu o sa merg pe 1.33 TCe de 150 CP, cu 4x4. La pret nu e chiar asa de mare diferenta, sunt 550 de euro in plus fata de diesel, care inseam

Posted Images

@Rue Eu nu cred ca este o eroare, dar ramane de vazut.

S-a trecut la 6 trepte probabil pentru a indeplini norma de poluare Euro 6d valabila de la 1 ianuarie 2021.

Varianta cu GPL o sa urmeze.

Motorul de un litru s-a montat numai pe nivelele de echipare Essential si Comfort. Probabil se mentine aceasta optiune.

Facelift la Duster probabil in decembrie 2021 cu posibilitatea de a configura dupa 1 ianuarie 2022 si termen de livrare dupa 1 martie.

Link spre post
La 03.11.2020 la 9:18, jelly a spus:

Cauta pe grupurile de facebook. Sunt tot felul de comentarii si filmulete.

da, stiu , portofelarii aia brainless.

eu vorbeam " pe bune", nu click-and-bait-uri de romi.

Link spre post

Nu ma refeream la Craiovenii aia (daca si aia se pricep la masini, nu mai zic nimic), ci la postari de utilizatori de Duster. Si la serviciu am cateva Dustere  care deja incep sa faca probleme cu timoneriile si au cam 20.000 km.

Link spre post
  • 1 month later...

Salutare

Asa cum zice titlul ma uit in ultima vreme la Duster, mai exact primul model, din care se gasesc destul de multe la vanzare pe site-urile de specialitate, majoritatea cu mai mult de 200k km. Musai 4x4 si musai diesel. Am citit destul de mult pe forum dar nu am gasit parerile detinatorilor. Poate ma ajutati cu niste sfaturi, cum se comporta un duster la peste 200k km, cam care au fost problemele majore pe care le-ati intampiant daca ati trecut de acest prag. Imi plac iesirile in natura, imi lipseste Patrolul pe care l-am dat in urma cu vreo 3 ani, si acum sunt intr-o dilema totala, sa imi iau Duster sau altceva. Duster-ul are avantajele lui clare, costuri de detinere (impozit, probabil asigurare, consum, piese) fata de un Discovery 3 de exemplu unde impozitul este nejustificat multumita legiuitorilor.

La Duster as avea avantajul atasarii unei remorci la care m-as incumeta sa ii pun aceiasi dimensiune de anvelope (cu modificarile de rigoare) si poate nu vor sari in ochi asa de mult ca si un 33 sau un 35.

Oare poate sa traga Dusterul vreo 500 kg dupa el pe coclauri? Foloseste cineva masina asa? Mi-ar prinde bine niste pareri de la cei care au masini cu multi km, si eventual si remorca dupa.

Si mai am o intrebare nebuneasca, stie cineva daca se poate cumpara de undeva un motor nou 1.5 dci, si daca da la ce pret? Oricum o sa sun de maine si pe la dealeri sa vad daca reusesc sa ii las fara cuvinte.

Sporuri maxime in noul an si sa va duca masinile pe unde vreti voi.

Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...