Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 715
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mort sau nu, măcar e organizat. Sau se încearcă să fie. La povești, în alt topic, pe alt forum sau pe Facebook. Sunt eu sătul de câte discuții și păreri mai mult decât subiective se tot reia

Evident ca sunt si mai putin "dotate", depinde de fiecare la ce functii e dispus sa renunte. De aia Dacia, ca toti producatorii auto, ofera mai multe nivele de echipare, cu speranta ca o sa-si gaseasc

Si eu urmeaza luna asta sa dau comanda de inca un Duster, dar eu o sa merg pe 1.33 TCe de 150 CP, cu 4x4. La pret nu e chiar asa de mare diferenta, sunt 550 de euro in plus fata de diesel, care inseam

Posted Images

acum mi-ati dat emotii..

sunt cateva inadvertente si chestii ciudata si aici

motivul vanzarii de pe facebook difera de motivul vanzarii atunci cand intrebi la telefon vs motivul vanzarii de pe facebook (multumesc t0rquemada pentru anunt). 

La telefon raspunde tatal celui care a pus anuntul, care este si persoana care a folosit-o in drumuri (brasov - cluj - constanta)

Masina este pe numele fiului, care  a avut o seria 5 pe care a dat-o tatalui, iar el si-a luat un X5 (mi-a aratat poze pe whatsapp). Pe facebook motivul este plecarea o perioada mai indelungata din tara (or fi ambele, dar mi se pare ciudat)

Service-ul Dacia eu l-am ales printr-o cautare pe google, sa fie in Brasov. Am inteles ca este destul de unde sta el.

a avut dauna far spart pentru ca "in parcare nu a tras frana de mana si fiind inclinat, a intrat in parapetul din fata si l-a crapat"

o sa cer sa vad intrarile in service pentru toate motivele (daca exista si altele decat revizii - ar trebui sa nu existe decat cea de far spart)

o sa ii rog sa dea jos si scutul motor, mi s-a spus ca nu s-a facut off-road cu ea (deci presupun ca scutul ar trebui sa fie intr-o conditie foarte buna)

probabil o sa incerc sa aud daca are sirenaj cutia, dar am inteles ca toate fac asa (90%?) 

cei de la service-ul dacia mi-au spus ca verificarea costa in jur de 150 RON, am cerut verificare mecanica / electrica (presupun ca ei stiu mai bine)

Am experienta de sofer, vreo 100 de mii de km, pe partea de mecanica, sunt la nivel incepator-mediu :)

ABC, ideal este noua, dar sunt genul care face 15 mii pe an (poate mai mult daca ma prinde microbul cu ture pe drumuri forestiere - nu ma vad facand off-road extrem si nici Duster nu e facut pentru asa ceva cred)

A mai aparut un anunt interesant, cred ca este un COMFORT cu optionale, fiind in Bucuresti ma gandesc ca as putea sa-l vad si pe acesta inainte

https://www.autovit.ro/anunt/dacia-duster-ID7GCZlc.html?requestFromAd=1&track[message_sent]=1&id_at=19185813

Multumesc tuturor celor care mi-au dat feedback (t0rquemada, Midnighte, PPV, abc)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@DanielM Ai scris: "o sa cer sa vad intrarile in service pentru toate motivele". 

ATENTIE:

Este valabil doar pentru intrarile in reprezentanta Dacia.

Daca propietarul a dus masina din diverse motive (mecanice, electrice, legate de caroserie) la un service "no name", aceste intrari nu apar in baza de date Dacia, chiar daca masina este in garantie. Practic nu ai cum sa verifici.

Stiu ca exista la RAR posibilitatea de a verica contra unei sume de bani modice daca masina a fost implicata intr-un accident. 

Dar este vorba de accidentele declarate la politie, in general accidente grave.

Daca a avut o tamponare si nu a fost declarata la Politie (legal este posibil - s-a facut intelegere amiabila) iar masina a fost reparata la un service "de coltul strazii", acest incident ramane doar in baza de date a firmelor de asigurari implicate si nu prea ai cum sa verifici baza de date.

Masina din link, daca a fost cumparata din Romania, este nivel de echipare Prestige, nu Comfort.

Editat de abc
Link spre post

Am sunat la anuntul cu dusterul din Bucuresti, s-a vandut cu 14000 de euro :)

am verificat VIN-ul pe site-ul RAR, nu apare cu daune, dar este cum spui tu, daca a fost reparata in regie proprie si nu pe un casco / rca (al celuilalt) in service autorizat, nu va aparea

Banuiesca cei de la Dacia imi vor spune daca a fost implicata in vreun accident grav (dupa verificarea mecanica)

Cum vi se pare pretul? Vanzatorul a estimat ca reparatia portierei + polish 3 stage la bara ar fi undeva la 1500 RON si este dispus sa lase la pret pentru ca nu are timp sa alerge

14 mii ar fi un pret bun pt mine sau pentru el? daca masina este in conditie tehnica buna

Link spre post

Evident, o sa intreb reprezentanta, dar cred ca si angajatul respectiv poate fi destul de subiectiv (iese la polish sau se repara usor)..  pana nu vezi lucrarea terminata bine si afli costul... totul e relativ

aveti idee daca 4x4 prestige se putea lua cu rabla? si cat ajungea dupa ce se scadeau toate discount-urile (parca era 800 de euro la prestige?)

nu cred ca e samsar, e masina pe numele vanzatorului, a ramas sa-mi dea factura pe whatsapp

Link spre post

Orice 4x4 se poate lua cu rabla, inclusiv benzinarele TCe de 130 sau 150 CP.

Ai încercat să cauți mașini de test-drive ? Măcar alea sunt reparate doar în reprezentanțe și prețul e undeva in jurul la 16.000-16.500

Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...