Sari la conținut

Incercam din nou Strategika si Transalpina!

Postări Recomandate

Dragii mei,

dupa cum bine stiti, la jumatatea lunii mai 2011, am incercat, cativa Dusterishti, sa "cucerim" Strategika si Transalpina!

Din pacate, datorita zapezii de pe sosea (Transalpina) si a unui brad mare cazut pe drumul forestier (Strategika) nu ne-a iesit ce doream....

Propun vajnicilor colegi de forum o noua incercare! Sunt sigur ca acum vom avea succes: nu mai e zapada deloc nici chiar akolo si am acum o mandretze de drujba (pe care am testat-o cu succes pe Iezerul-Ag) care ne va croi drum daca e nevoie!

data stelara: 9-11 septembrie 2011

constelatzia: Voineasa-pensiune/cort/rulota... etc

resurse necesare: dupa buget, fiecare cat si ce poate... :D

asteptam teleportari!

primul klingonian inscris: Dusty2010 cu intreg familionul :(

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 98
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Sambata trecuta am fost pe Transalpina. La intrarea pe strategica era un poster care zicea ca accesul auto pe este interzis fara autorizatie din partea nu mai stiu cui pe motiv de ceva rezervatie. Sunt in eroare? Chestiunea asta pune ceva piedici planului de iesire?

PS: As veni insa am musfiri in perioada respectiva. Nu zic "nu" hotarat, ramane de vazut.

Link spre post
Sambata trecuta am fost pe Transalpina. La intrarea pe strategica era un poster care zicea ca accesul auto pe este interzis fara autorizatie din partea nu mai stiu cui pe motiv de ceva rezervatie. Sunt in eroare? Chestiunea asta pune ceva piedici planului de iesire?

PS: As veni insa am musfiri in perioada respectiva. Nu zic "nu" hotarat, ramane de vazut.

eu stiu ca daca drumul apare pe harti ca drum public (deci nu e privat) si acesta apare, nu te poate opri nimeni sa intri pe el. e posibil sa fie interzis sa iesi de pe drum daca e rezervatie.... asa e la Babele unde trebuie sa mergi doar pe drum pe platou. ca sa fie interzis accesul trebuie sa fie bariera pusa. eu cred ca putem merge linistiti.

Link spre post
cred ca cel mai bine ar fi sa mai amanam un pic data pentru a avea posibilitatea sa participe mai multi Dusteristi. cred ca inceputul lui Septembrie ar fi mai fezabil, nu?

aici ma bag si eu... august e cam... ocupat pentru multi dintre noi si ca timp si ca finante...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...