Sari la conținut

Postări Recomandate

Interesant..  câți kilometri are mașina? Știu că ca transmisiile automate au tendința să subtureze motorul la mers cu viteză redusă, prpbabil din motive ecologice. A mea are aproape 11500 km si nicio problemă, deși majoritatea drumurilor sunt in etape de 10-15 km. Dar țin motorul mereu între 2000 și 2500 rpm.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 154
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare la toata lumea, Mă alătur si eu comunității odată cu achiziționarea modelului Duster 2018, Confort BLUE 1.5 DCI 115 (cai frumosi ca brajii), cu opțiunile de fabrica adaugate: → Inca

180KMh adică 176Kmh real. Cu volanul de Renault Duster și cu tastă PTT (inexistentă în echiparea ta) aș fi mai atent cu intrările în service pe garanție

vorbiti cu t0rquemada ptr activarea "cornering".

Posted Images

Dupa ce am parcurs azi 50 km cu motorul turat intre 3000-3500 si condus pe mod manual a disparut mesajul -verificati sistemul antipoluare. Pe viitor o sa conduc prin oras in mod manual pentru a putea mentine turatia intre 2000-2500.

Va multumesc tuturor pentru sfaturile si sugestiile postate.

Link spre post

Daca mergi pe manual e ca si cum te-ai scarpina invers, s-a cam dus naibii tot confortul si placerea de a conduce o masina cu transmisie automata. Ideal si suficient ar fi sa o scoti macar o data pe saptamana la un drum intins de circa 50 km, in care sa aiba timp sa-si faca regenerarea.

Link spre post
  • 2 weeks later...
La 19.10.2018 la 23:02, lisandru06 a spus:

Si iaca a aparut asta seara si prima nasoleala cu noul Duster. Mergeam frumos pe drum pna in 3000 de ture ca trebuie sa se lase motoru si hopa. Am primit acest mesaj nasol: VERIFICARE SISTEM antipoluare si mi se aprinde checkul si indicatorul de jos precum in imagine. Stie cineva care ar fi motivul?? I s-a mai intamplat cuiva?. Mentionez ca are doar 888 km si adblue am completat pana a dat peste ca initial la asta mi-a fost gandul ca ar putea fi indicatorul.

20181019_224510.jpg

Bineinteles,s-a aprins din nou ca un pom de Craciun!!!

Link spre post
Acum 1 minut, AdiR a spus:

La fel si la mine dupa nici 1000 km de cand mi-a fost facuta resoftarea ?

ExACT dupa o mie de km s a reaprins.deja m a dezamagit tiganeala asta facuta de Renault!

Ce incredere mai poti avea??faza este ca nu stie nimeni exact de ce apare problema asta.

Editat de TECARUVIOREL
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...