Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Eu de cele mai multe ori folosesc aplicația aia zonga, un fel de Spotify unde își fac eu un playlist iar ulterior ii dau play. Bașca ca ai orice post de radio online din lumea asta, pe mine ma super enervează dimineața când toate posturile de radio vorbesc în loc sa cânte muzica.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cu putina conducere "preventiva" - cum ne-au educat la scoala de soferi - se poate trece de acest neajuns, cum ca monitorul MediaNav ar fi prea jos.

Subscriu, la inceput si eu am fost sceptic dar m-am obisnuit cu pozitionarea ecranului, fara sa consider ca a crescut gradul de risc la care ma expun la volan.

In plus, peste doi ani hartile de pe el vor fi deja "demodate". Costurile de achizitie doar pentru un set de harti noi depasesc costul unui GPS dedicat nou. Aceleasi harti, poate chiar mai la zi (navigatia este bazata pe celebrul iGO) le am pe telefon sau pe un GPS dedicat, si le pot actualiza usor si "ieftin" oricand.

De acord si cu tine... Din pacate hartile noi sunt scumpe, si eu prefer smartfonul cu iGO si cu cele mai noi harti diponibile pe net.

Prea multe neajunsuri adunate pentru mine. Cumulat cu pierderea posibilitatii de a asculta CD-uri ...

Esti un nostalgic... :). Ori tii neaparat la calitatea sunetului in acest caz ai multe de imbunatatit la Duster...

Link spre post

Pai poti sa treci toate melodiile de pe CD-uri pe un memory stick (eu am gasit unul foarte mic - greu vezi ca nu e din "peisaj" - pe care nu-l mai scot din Medianav).

E mult mai comod: ai sute de melodii la 2-3 touch-uri distanta si nu te mai chinui cu schimbarea CD-urilor.

Basca economia de spatiu (cateva CD_uri iti ocupa ceva din torpedou sau buzunarul usilor).

Link spre post

Salut, referitor la problemele de calitate a sunetului captat de microfonul media nav, am cumparat de pe okazii, de la in utilizator din zona mioveni-ului ( ;)) ) un microfon "de clio". Nu ma intrebati ce clio, presupun doar ca e clio 4. Ideea e ca mufa este identica cu cea de la duster, practic am facut click in mufa de langa plafoniera ( dupa ce am scos microfonul masinii). Asta de clio e rectangular, cam de 2 cm lungime pe 0,5 cm grosime. L-am pus sub parasolar , si lumea imi spune ca ma aude mult mai bine ca inainte. Nu perfect ca la telefon, dar mult mai ok ca pe cel rotund care il avea masina din fabrica. Daca sunt doritori pot sa ii fac o poza.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...