Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Si totusi, chiar e stricta limita de 90 de zile de update gratuit sau se permite si ulterior fara costuri? Mi se pare nedrept sa nu beneficiem de actualizari daca in 90 de zile avem ghinion sa nu apara nimic nou. Cu atat mai mult cu cat masina luata in 2014 are harti la nivelul anului 2012.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai stiu exact pasii care trebuie urmati, dar dupa ce deschizi Navigation, mergi la Options, Updates si iti apare o lista cu hartile pe care le ai. Din cate imi amintesc, fiecare nume de harta contine si un an si de acolo.

Daca nu gasesti ma pot uita si notez pasii exact ;)

Link spre post
Nu mai stiu exact pasii care trebuie urmati, dar dupa ce deschizi Navigation, mergi la Options, Updates si iti apare o lista cu hartile pe care le ai. Din cate imi amintesc, fiecare nume de harta contine si un an si de acolo.

Daca nu gasesti ma pot uita si notez pasii exact ;)

Incerc dar uita-te si tu. Mersi anticipat!

Link spre post

Zici de portiunea aceea care inconjoara orasul Szeged? Daca da, atunci e interesant, caci portiunea aceea era deschisa si functionala deja prin 2012. Iar hartile noastre sunt din 2014.

Apoi nici la noi acasa nu e prea prea... Am fost toamna asta prin zona Sebes-Sibiu, si cand am intrat pe autostrada arata ca merg in camp deschis :hmm: . Nu stiu portiunea aceea de autostrada cand a fost pusa in "functiune", ca nu umblu mult in zona aceea.

Parca da Szeged....parca :blush: . Este exact dupa Nadlac spre Budapesta

Ma gandeam totusi sa pun harta 2012 navteq care mie cel putin mi se pare foarte completa. In orase cladirile le vad in 3D ca sa nu mai spun formele de relief. 3D-ul de la Duster parca este proiectat la fabrica de jucarii . In fine trebuie sa voresc cu cei de la reprezentanta daca vor, iar daca nu......poate o voi face pe barba mea.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...