Sari la conținut

Prima revizie Dacia Duster

Postări Recomandate

Acum 9 ore, foxbat a spus:

Total piese OEM ( ulei, fitre, garnitura buson ) - 378 Ron . Am eu piticul sa fac o revizie intermediara dupa ce fac 5..6000km. Si cred ca in 3 zile ajung acolo, daca da sanatate Dumnezeu.

uleiul castrol, RN17 ,6l

Am postat ca idee pentru cine are nevoie de valori.

(1.3. 150 CP , 4x4)

Aceleasi piese si la mine + lichid de racire , m-au costat 544,63 RON (cu tot cu TVA). Presupun ca ai pus pretul cu tot cu TVA, nu? :-P

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 430
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe rând: 1. Poți sta lângă mașină, legea îți permite, în cel mai rău caz semnezi pe propria răspundere pentru protecția muncii. 2. 1,6 SCe aka 1,6 16v 114CP aka H4M738 are distribuția pe lan

197.82 fara TVA manopera  544.63 fara TVA piesele Si eu ma asteptam la pret ceva mai mic, dar e ok. Legat de manopera.. fiind singura reprezentanta pe o raza de 50 de KM, cred ca profita de asta

Daca mergi numai pe autostrada in Elvetia e ok sa faci la 15. daca nu, 10k( bine, oficial poti sa mergi si 30k daca masina sta la tine sub 5 ani). am pus eu poze cu filtrele cand mergi PE A3

Posted Images

@Stef13

Poate nu am fost destul de clar...

In cazul meu, pentru ca am facut schimbul ulei, inlocuirea filtrului de ulei cat si inlocuirea filtrului de motorina, s-a considerat revizie. Si eu fac revizia la 10.000 km/1 an, prima borna care se atinge. Fac 30.000 km intr-un an sa spunem, fac 3 revizii. De ce ? Pentru ca am vazut ce poate Elf-ul care il bag si e recomandat de Dacia. Cu filtrul de motorina cred ca l-as putea schimba la fiecare 2 revizii, masina fiind alimentata doar de la Rompetrol, aceeasi statie, aceeasi pompa,  de ani buni de zile.

DAR voi puteti schimba doar uleiul, zilnic daca aveti chef. In cazul asta, doar cu schimbul de ulei, clar va ramane data stabilita pentru revizia generala, care implica si alte operatiuni. 

Daca tot nu stiu ce trebuie facut, spune-le la cei din reprezentanta ca au acolo optiunea de "OG golire motor" sau chiar "OG motor", care inseamna doar schimb ulei. Se poate factura asta, chiar si in garantie.

Cu alte cuvinte, se poate, dar nu se vrea fara a va incarca factura, pentru a face vanzare.

Link spre post

Subscriu la cele scrise de @Midnighte , si eu tot asa procedez, revizii la aprox 10000 km, inclusiv filtrul de motorina (desi ar merge la 2 ani, alimentez cu motorina cam tot timpul de la aceeasi statie), filtrele de aer si habitaclu le mai schimb si intermediar. Din lipsa de timp am efectuat toate operatiunile desi cei din reprezentanta unde merg pot efectua\factura si lucruri separate (ex doar schimb ulei).

Acum garantia a expirat dar cred ca tot in reprezentanta voi efectua reviziile (sunt multumit de ei, chiar daca in alta parte poate as iesi putin mai ieftin).

• Like 1
  • Trist 1
Link spre post
  • 2 weeks later...

Am si eu Duster 1.5dci EDC si vreau sa merg la revizia de 2 ani. Masina are un pic sub 30k. La ce pret sa ma astept la o reprezentanta din Bucuresti?

Link spre post

Ai motor fara adblue, deci intra 4,7 litri ulei 5W30 norma RN0720 la care se adauga cele patru filtre (ulei, aer, polen si combustibil) plus operatiuni generale revizie; La mine a costat circa 870 lei la sfarsitul lui ianuarie.

Editat de Stef13
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...