Sari la conținut

sorint

Members
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

sorint a câștigat ziua ultima dată pe 17 Iulie

sorint a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

8 Neutral

Despre sorint

 • Rang
  Nou venit
 1. sorint

  Achizitie Noul Duster 2018

  Dupa cum am mai scris aici, am intrat in posesia noului Duster 1.5dci EDC pe 19 iulie. Toate bune si frumoase, am facut deja 2000 km fara nicio problema, si sunt foarte multumit.. Azi insa m-au sunat atat agentul de vanzari cat si de la Renault Commercial sa imi comunice ca trebuie sa inmatriculez masina pana pe 31 august - in caz contrar risc sa am probleme cu omologarea dupa noile norme europene. Aviz amatorilor care se afla in aceeasi situatie. Am intrebat inclusiv ce fac cei care comanda masina zilele astea (modelul EDC este inca pe site) si n-au avut un raspuns...
 2. sorint

  Achizitie Noul Duster 2018

  Azi am primit vestea că mașina este în curtea dealer-ului, am plătit-o și joi / vineri o să o pot ridica. Termenul de livrare inițial era 10 august. Varianta 1.5dci EDC Prestige orange.
 3. sorint

  Achizitie Noul Duster 2018

  Imi poate spune cineva daca pentru noul duster prestige, fara keyless, cheia este rabatabila?
 4. sorint

  Achizitie Noul Duster 2018

  CASCO se poate face în baza facturii proforme și a seriei de șasiu. Nu e nevoie să faci receția pentru a face CASCO - ba din contră e de dorit ca atunci când faci recepția să ai CASCO pentru a putea pleca cu ea asigurat.
 5. sorint

  Achizitie Noul Duster 2018

  Azi am primit confirmarea comenzii si termenul de livrare pe 10 august pentru Prestige EDC. Sunt foarte multumit de termen. Masina comandata si avans platit pe 23 mai 2018.
 6. sorint

  Achizitie Noul Duster 2018

  Vă salut! Pe 23 mai am comandat noul Duster. Am optat pentru DUSTER PRESTIGE 1.5 DCI 110 EDC - ORANGE ATACAMA. Aștept acum data de livrare. Sper să fi făcut o alegere bună. Preț 18.541.97 euro
×