Sari la conținut

DUSTER 2018 1.6 SCe 4x2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 160
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Trecand micile nemultumiri aratate mai devreme (care tin de orgoliul meu de client discriminat), pana acum sunt super multumit de masina. Motorul este asa cum m-am asteptat, ba chiar mai mult de atat.

Da, e clar ca cine a ales acest motor la ales din orice alt motiv decat consumul, clar :-) Eu unul pur si simplu nu am vrut sa mai aud de turbine... si un motor de marimea celor de pe Twingo chiar n

Oficial, NU se poate ce vrei tu , se poate doar neoficial dar la prima interogare a mașinii intrată în service pe garanție vei avea probleme. Fiind mașină nouă (mai ales dCI cu adblue) , eu m-aș

Posted Images

Multiplexor au doar versiunile confort cu camera de marsarier comandata din fabrica, sau versiunile prestige. Raspuns primit de la Dacia doar dupa ce am apelat la ANPC. Puteau sa spuna direct si comandam camera ca nu era o avere. Dar nu stiau nici consultantii de vanzari, nu erau informati de Dacia.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tocmai ce l-am ridicat și eu... al meu e cu anvelope Continental cross contact lx2 cu inscripții H-M-S, M-S știu ce înseamna, e mud and snow dar H ce înseamnă?

O sa fac poze si o sa pun mai multe... o sa fac un topic dedicat

Cred ca m-am prins e de la indicele de greutate/viteza

Oricum, ideea e ca nu vad fulgul... și ma întreb, or fi bune și iarna dacă  nu e fulgul acolo?

Acum 6 ore, Vlad2018 a spus:

Salut, am ridicat și eu de câteva zile mașina, un Duster 1.6, 4*2, Prestige și a venit cu anvelope all season, marcate M+S, Continental parcă. Casco la Groupama, full, cum mai zicea un coleg mai devreme, mi-a ieșit la 2300 pe an, cică am avut un discount suplimentar că am și apartamentul tot la ei...

Pe mine CASCO m-a ajuns 1615 lei adică 345 EUR, cu tot cu RCA am dat 2230... eu zic ca e un preț bun spre foarte bun

Acum 5 ore, Gavryel a spus:

Mi se pare ca am vazut pe anvelopele mele brdge stone un A/S, o sa ma mai uit o data, o fi insemnand asta AllSeason?

Nu e all season, tb neaparat M+S si steluta stiam eu... acum avand S (snow) cred ca poate tine loc de fulg... nu stiu ce sa zic

Editat de eliadib
Link spre post

Eu stiu asa:

1. anvelopele pentru toate anotimpurile trebuie sa fie inscriptionate MS (in diverse variante) pentru a fi legale, orice alta inscriptionare care arata ca sunt pentru toate anotimpurile le face ilegale pentru conditii de iarna (chiar daca ele corespund perfect!)

2. anvelopele de iarna trebuie sa aiba fulgul de nea si optional inscriptia MS (in diverse variante M+S, M&S, M-S)

3. anvelopele de iarna pentru conditii severe trebuie sa aiba fulgul de nea si piscul de munte + optional MS

cu oricare categorie se poate circula legal in Romania in orice anotimp indiferent de conditiile meteo

Foarte important: in conditii de iarna (zapada, gheata, polei) pe langa utilizarea unor anvelope din una dintre cele 3 categorii amintite, pentru a indeplini normele legale mai trebuie ca adancimea profilului sa fie de minim 4 mm.

Atunci cand nu sunt conditii de iarna, chiar daca suntem in varf de munte si este Craciunul, conform legii adancimea minima a profilului benzii de rulare este de minim 1.6 mm si se pot utiliza in mod legal si anvelope de vara.

Utilizarea anvelopele de iarna sau pentru toate anotimpurile cand nu sunt conditii de iarna dar temperatura este sub 7 grade este doar o recomandare (justificata) dar nu are o baza legala. Deasemenea nu este obigatoriu d.p.d.v. legal sa utilizam anvelope de vara chiar daca este cod rosu de canicula.

categoria 3 este obligatorie in unele tari din UE (ex. Austria) in conditii de iarna (zapada, gheata, polei) pe anumite drumuri (de munte) aflate peste o anume altitudine

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...