Sari la conținut

DUSTER 2018 1.6 SCe 4x2

Postări Recomandate

Nu ar trebui sa fie probleme. Pe dacia.ro 1.6 sce figureaza deja cu WLTP.

Editat de BogdanG
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 160
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Trecand micile nemultumiri aratate mai devreme (care tin de orgoliul meu de client discriminat), pana acum sunt super multumit de masina. Motorul este asa cum m-am asteptat, ba chiar mai mult de atat.

Da, e clar ca cine a ales acest motor la ales din orice alt motiv decat consumul, clar :-) Eu unul pur si simplu nu am vrut sa mai aud de turbine... si un motor de marimea celor de pe Twingo chiar n

Oficial, NU se poate ce vrei tu , se poate doar neoficial dar la prima interogare a mașinii intrată în service pe garanție vei avea probleme. Fiind mașină nouă (mai ales dCI cu adblue) , eu m-aș

Posted Images

OK. Multumesc! Chestiunea era ca eu am comandat (si primit confirmare sasiu) in iunie si, ai vazut ca au fost cazuri cand, chiar daca masina a fost livrata dupa 1 sept. (deci comandata in aceeasi perioada ca si mine), totusi, motorul nu era omologat WLTP. Sper sa fie OK si in cazul meu.

Multumesc tuturor pentru solicitudine! 

Am sa fac plata si am sa va tin la curent.

God speed!

Link spre post
5 hours ago, eliadib said:

Salutare

Si eu trebuie sa fac plata marti la 1.6 SCE114 si poate la sfarsitul saptamanii sa il ridic, sper sa nu fie probleme cu inmatricularea... Doamne ajuta!

La benzina nu ar trebui sa fie probleme, am inteles ca sunt mult mai usor de omologat, intrebarea e cu masinile a caror productie a inceput in august si sunt livrate dupa data de 1 septembrie dar probabil ca au fost omologate (asa sper eu)

Link spre post

Sper din tot sufletul sa ai dreptate si sa fie omologate... cred ca ar trebui sa fie deoarece acum nu mai este sce115... e sce114 adica s-a dus un calut si poate s-a obtinut norma de plouare care trebuie... vedem dupa ce o iau... :) 

Link spre post
14 minutes ago, eliadib said:

Sper din tot sufletul sa ai dreptate si sa fie omologate... cred ca ar trebui sa fie deoarece acum nu mai este sce115... e sce114 adica s-a dus un calut si poate s-a obtinut norma de plouare care trebuie... vedem dupa ce o iau... :) 

Si eu astept masina, tot sce 114, dar parca asa era si inainte de 1 sept, eu am dat comanda pe 14 august si am platit tot, astept sa ma sune

Link spre post

Eu am dat comanda pe 29 iulie, era SCE114,  dar inainte de asta cu cateva zile era SCE115, cel putin asa imi amintesc de ce am vazut in configurator... vom vedea

Marti platesc si eu si apoi astept sa ma sune.

Link spre post

De pe dacia.ro

"Dacia a fost mereu dedicată ideii de transparență și simplitate, drept pentru care sprijinim în totalitate trecerea la noile reglementări.

Începând din martie 2018, Dacia va lansa pe piață primele autovehicule certificate prin noua procedură. Din septembrie 2018, toate autovehiculele noi comercializate de Dacia vor deține certificarea WLTP."

Și eu luni trebuie să o plătesc și undeva la sfârșitul săptămânii s-ar putea să ajungă. S-au mișcat destul de repede, am făcut comanda undeva prin 20 august. 

Sper să nu fie probleme... 

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...