Sari la conținut

Kidu's Dusty

Postări Recomandate

• 1 year later...
  • Răspunsuri 103
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor si bine v-am gasit, M-am alaturat si eu comunitatii odata cu achizitia unui Duster 2, 1.5 DCI, 110 CP, varianta de echipare Comfort plus Medianav, scaune incalzite, senzori si ca

Ieri am montat folii negre Llumar Lati Ceramic, transparenta 5%. Sunt mult peste toate foliile pe care le-am avut pana acum. Retin 99% din radiatiile UV si 70% din caldura fapt ce se simte foarte tare

Am facut si eu revizia de un an, s-au schimbat filtrele, uleiul, s-au facut operatiunile uzuale reviziei insa in plus de asta mi s-a facut o actualizare la "calculatorul de la servodirectie" in baza u

Astazi am fost si am facut revizia #4, masina implineste patru ani de la achizitie luna aceasta. Totul a fost gratis, masina fiind cu garantie pe 5 ani insa ce m-a surprins:

In mod placut:

- mi-au schimbat distributia in baza garantiei extinse pe 5 ani

- mi-au completat freonul la instalatia AC

In mod neplacut:

- nu au vrut sa imi schimbe amortizoarele de la haion. Sunt duse complet si eu stiam ca au mai fost colegi pe aici care le-au schimbat pe garantie. In document nu gasesc nicio mentiune despre ele la excluderi, gasesc ceva legat de amortizoarele de la suspensie care se schimba pana in 50.000 Km.

Am sunat la Vocea Clientului si astept raspuns. Voi ce experiente ati avut cu amortizoarele astea de la haion, a mai intampinat cineva problema asta? Al naibii ca este 540 RON setul, piese orginale, eu credeam ca o fi pana in 100 de lei setul.

Later edit: am gasit aici insa ori e o eroare undeva la pret, "ori astia nu mai stiu la bani":
https://www.epiesa.ro/amortizor-portbagaj-dacia-duster-hm_-1-5-dci-110-hmab-diesel-109-cai-stabilus-332487/130100/100826/epsitem-1322965/

Editat de Kidu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Repet inca o data, am garantia extinsa valabila pe 5 ani de zile cu termen de expirare iunie 2023. Am studiat si documentul de garantie si nu este specificat nicaieri ca aceste amortizoare ar face exceptie de la garantie. Culmea, nu fac nici cele de suspensie sub limita a 50.000 km.

Multumesc pentru raspunsuri!

Link spre post
  • 1 month later...

Se pare ca in cazul problemei mele legate de amortizoarele de la haion, nu imi ramane decat sa fac plangere la ANPC. Am sunat la Vocea Clientului acum mai bine de o luna, am mai sunat de trei ori de atunci si am zis ca nu mai am nervi de "o sa rezolve colegul, inca nu am ajuns la cazul dumneavoastra".

Sincer, dat fiind faptul cum isi trateaza clientii, putin probabil sa mai cumpar alta Dacie pe viitor. Absolut toata reteaua lor lasa de dorit.

A mai facut cineva dintre voi plangere la ANPC, se misca repede in cazul sesizarilor facute online?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...