Sari la conținut

Kidu's Dusty

Postări Recomandate

• Răspunsuri 103
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor si bine v-am gasit, M-am alaturat si eu comunitatii odata cu achizitia unui Duster 2, 1.5 DCI, 110 CP, varianta de echipare Comfort plus Medianav, scaune incalzite, senzori si ca

Ieri am montat folii negre Llumar Lati Ceramic, transparenta 5%. Sunt mult peste toate foliile pe care le-am avut pana acum. Retin 99% din radiatiile UV si 70% din caldura fapt ce se simte foarte tare

Am facut si eu revizia de un an, s-au schimbat filtrele, uleiul, s-au facut operatiunile uzuale reviziei insa in plus de asta mi s-a facut o actualizare la "calculatorul de la servodirectie" in baza u

Acum 5 ore, Kidu a spus:

Eu m-am uitat la canalul ala de youtube indicat de colegi mai sus si nu am gasit nimic insa daca tu stii clipul exact atunci e foarte simplu.

Daca intri de pe PC cu Windows, e suficient sa deschizi Chrome, Opera, Internet Explorer sau ce browser folosesti, sa te duci pe Youtube la clipul respectiv   si sa copiezi link-ul de sus din bara de adrese aici intr-un mesaj.

Daca intri de pe telefon prin Android sau iOS, ai acea conita de share undeva in partea de sus, o apesi si te duci la "copy link" iar apoi dai paste intr-un mesaj pe forum. 

Chiar m-ar ajuta informatia asta daca poti sa gasesti. Multumesc anticipat!

Salutare Kidu. Am telefonul mobil dar văd că a trimis colegul fișierul cu: ,,Dacia Duster rear cam installation". Despre acesta era vb. Sper să-ți fie de folos.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 14 ore, lucian27b a spus:

nu se pune silicon sanitar se pune silicon neutru

Ce are Siliconul sanitar? E cel mai bun la umezeala.

Acum 1 oră, duster17 a spus:

De ce ai sters marginile cu negru de pe placuta de inmatriculare?

Pentru ca asa imi place mie, arata mai bine contrastul dintre negru si alb.

Link spre post

@Kidu niturile alea sunt scumpe ca naiba..Si mie mi.au nituit pe spate iar pe fata au prins cu hulszuruburi.Si eu vreau sa las numerele fara suport.La fosta masina am lipit cu adeziv de parbriz.

Link spre post
Acum 56 minute, lucian27b a spus:

ataca vopseaua

Nu e adevarat. Am avut si pe alta masina silicon sanitar si nici vorba de asa ceva. Uita-te la specificatiile lui daca nu ma crezi. Siliconul ala neutru de care spui tu e pentru constructii. E drept ca si sanitarul e tot pentru constructii insa e cel mai potrivit sa etansezi ceva impotriva umezelii.

@MAK, exact asa a fost si la mine insa nu vad ce ar putea fi scump la niste nituri banale. Solutia alea de ei mi se pare stupida pentru ca suportul ala de plastic nu tine o vesnicie.

Editat de Kidu
Link spre post
  • dust3radmin changed the title to Kidu's Dusty

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...