Sari la conținut

Tip becuri / lampi pe Dacia Duster

Postări Recomandate

Am găsit becul care mă interesa. Întâmplător am trecut prin Pitești și am dat o raită în Str. Dumbravei nr. 14. Nu fac reclama firmei dar acolo am găsit ce mă interesa la prețul de 7 lei. Alții, de pe aceeași stradă voiau să îmi vândă același lucru la 20 sau 15 lei (vezi nr. 23). În schimb, de unde am cumpărat, au prețurile la vedere și se dă chitanță...

Editat de polstel
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 5 months later...
  • Răspunsuri 160
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Lista cu tipurile de becuri / lampi utilizate pe Dacia Duster     Utilizare Tip bec Faruri - semnalizare PY21W Faruri - pozitie W5W Faruri - faza mica H7 Faruri - faza mare H1 Faruri -

@t0rquemada, nu stiam de lampile LED OEM pt numar, daca afli part number-ul, ti-as fi recunoscator daca mi l-ai da si mie. Merci anticipat! @Mak, am inteles din prima ca tu ai ph2, eu iti raspund

Sunt multe neconcordante pe site-ul mai sus mentionat, in legatura cu multiple accesorii, la diverse modele. Inainte de a cumpara ceva de acolo, consultati-va si in alte parti, in legatura cu compatib

Posted Images

Intrebari:

1.Ce imi recomandati ca e mai ok sa pun in proiectoarele de ceata, bec H11 -12v -55w -3000k super galben  sau H11 led galben?

2.Becurile de la lumini de zi DRL,le  pot schimba fara alte modificari cu tip led  (w5w t20 Samsung corp aluminiu)?

3.Si ultima,dar cea mai importanta,cu ce (tip led) pot schimba becul din al-3-lea stop,cel de pe haion?

Multumesc!

Link spre post

La proiectoare ai becuri H16 (sunt de 19W !! ). Nu suporta proiectorul/instalatia electrica bec de 55W. Din pacate in RO nu se gasesc becuri H16 galbene, trebuie sa cauti in afara. Eu am luat H16 XENCN Golden Eyes Super.

La DRL ai becuri W21W, nu merg puse becuri w5w (au alt soclu).

La sopul de frana de pe hayon, ai bec W16W, care intr-adevar are acelasi soclu ca W5W. Eu am pus Osram Ledriving Premium W16W rosu (ai grija sa iei rosii, ca exista si albe !).

Link spre post

M-ati pierdut pe drum!!! :) Deci sa o luam in ordine sa inteleg clar::

cristic1982  La al -3-lea stop daca pun becul  W16W,acesta fiind  mai puternic,nu se topeste ceva prin stop? (nu ai gasit ceva tip led ?)

@SYL40  La proiectoare ceata asa mi-a dat peste tot cand am cautat,adica bec H11 -12v -55w! OK deci trebuie sa sa caut ceva led pentru bec  H16!Iar la DRL e vorba de led w5w t20 (cele din foto),asa scrie pe site ca se numeste,este identic cu becul  W21/5W! :) Multumesc pentru info!

20160617_193150-600x338.jpg

Editat de 22DCI
Link spre post
  • Mak featured this topic
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...