Sari la conținut

Postări Recomandate

Multumesc Stef!

Desi logica nu ma ajuta sa vad care este legatura logica intre CB cu display mare si pachetul MediaNav :gandire:, imi pare rau ca nu am si aceste facilitati, dar cred ca pot trai si fara ele. Nu cred ca merita sa dau 300 EUR doar pentru atat.

Multumesc inca o data!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Un sfat: daca vrei sa te incadrezi in acelasi buget, mai bine renunti la vopseaua metalizata si alegi pachetul parking (senzori+camera video spate).

Link spre post

Multumesc pentru sfat, nu mi-am dorit camera video spate si, in plus, culoarea este alegerea fiicei mele, iar eu ca tatic... n-am nicio sansa

Editat de Romm3l
  • Like 1
Link spre post

Ba ai: sa contribuie si ea din economiile proprii sau din incasarile viitoare de Craciun : ))

Camera video spate ajuta mult la parcare si la iesirea din parcari. Daca n-ai mai avut, n-ai de unde sa stii. In pachetul parking primesti si medianavul, care la randul lui vine cu mai multe plusuri. Mai gandeste-te.

• Like 1
Link spre post

Esti foarte tare, multumesc :-D, dar d-ra are doar 6 ani. In ceea ce priveste camera este OK pentru cine nu are experienta sau, chiar daca are, este mai comod. Nu sunt fan nici senzori, dar pentru ca este mai inalta si luneta nu ofera o vizibilitate foarte buna, am acceptat sa montez senzorii. Am mai condus masini cu asemena "ecrane"  si nu m-au dat pe spate. Ce sa zic, ca sunt sofer de 30 ani si ca poate varsta ma face mai rigid? 

Sa stii ca apreciez mult sfaturile tale si chiar daca acum nu am dat curs niciunuia sper sa nu te determine sa nu mai raspunzi solicitarilor mele.

Multumesc frumos pentru solicitudine.

Link spre post

Multi inainte! E varsta perfecta sa inceapa sa invete valoarea lucrurilor.

Legat de sfaturi, parafrazand un clasic de pe forum, sunt date ca sa fie cantarite si nu neaparat respectate. Bafta mai departe si asteptare usoara!

Link spre post

Multam! Asa gandesc si eu, dar nu toti gandesc ca noi.

In alta ordine de idei, nu stiu unde sa caut pe forum la ce "surpize" ma pot astepta de la modelul/motorizarea alese de mine. Sau este din cauza ca este prea nou?

Link spre post

Platit avansul pe 17 Aprilie, data estimata de livrare atunci - 19 Iulie. 

De Marti 26 Iunie masina este la dealer unde mi s-a spus ca trebuie sa mai astept inca o saptamana pentru montajul optionalelor. Asta pentru ca montajul se face la rand cu restul programarilor de service normal.

As fi putut sa o iau asa si sa revin peste 7 zile pentru montaj, dar am vrut sa plec cu ea completa, asa ca mai astept.

M-as fi asteptat ca masinile noi sa fie tratate separat pentru o livrare mai rapida, dar se pare ca nu. :nervos:

• Like 1
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...