Sari la conținut

Postări Recomandate

Se cheama jabot dar nu am gasit pentru Duster 2018 si nu stiu daca se potriveste de la versiunile anterioare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

3 minutes ago, MAK said:

Piesa asta as ridica.o direct din Rep.Moldova.Au reprez.Novline acolo.Logic ca nu ajung doar pentru asa ceva acolo..

Vreau si eu una 1000%, platesc si o bere extra, poate mai vor si altii, daca ai drum, umpli portbagajul :D

Link spre post

Momentan nu vă cunoașteți mașinile dar vreți accesorii:

Duster ph2 , la care sub parbriz e tablă e un model

Duster ph3 (HJD,  sau greșit denumit "Duster II sau Duster 2018") e altceva, nu mai ai tablă acolo

Protecția de plastic e doar pentru Duster ph2

• Like 1
  • Trist 1
Link spre post

Treapta laterala este inutila, scumpa si modifica garda la sol (ungiul de trecere). La trecere prin sleau se rupe, am vazut la Zetea la intalnire.

Carligul de remorcare nu merita demontabil, trebe sa stea acolo mereu, te apara de cel din spate, mai ganditi-va.

Link spre post

Mâine ridic mașina . Din ce îmi aduc aminte am avut seria de șasiu cu 3 săptămâni înainte sa se fabrice . Mașina a fost fabricata pe 16 oct.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...