Sari la conținut

Postări Recomandate

La asta mă gândeam și eu, cum sa dureze așa mult?In fine, voi vedea, o să îl sun până îl stresez, chiar nu mi se pare normal sa achiți o mașină integral și să îi faci recepția după o sapt, mai ales că mașina e la dealer...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

16 hours ago, komoddo said:

Aveti grija cand mergeti sa ridicati masinile de la daler . Verificatile la sange , vopsea , dotari , tot tot . Eu am patit-o ,  ma cert cu ei de o luna ,. Se vede ceva umbre pe lac  la usa stanga spate si aripa stanga spate . Ce credeti ca mi-a spus ? Doar ati verificat-o . ...

Poţi să-i ameninţi cu un proces. O expertiză poate dovedi foarte uşor neconformitatea de care zici dar asta nu înseamnă că-ţi vor schimba maşina, cel mult vor revopsi acele elemente. ?‍♂️

Link spre post

Rog posesorii de Duster nou sa ma lamureasca ce inseamna:

"Proiectoare ceata cu iluminare statica in viraj"?

Multumesc.

Pentru cei care au comandat Duster, nu ati aflat de cand se echipeaza cu noul media nav?

Link spre post

off topic///

Daca ai in standard jante de tabla,in CI o sa apara o dimensiune(16) sau si 17?Intreb pentru un prieten!?

Editat de MAK
Link spre post
5 hours ago, MAK said:

off topic///

Daca ai in standard jante de tabla,in CI o sa apara o dimensiune(16) sau si 17?Intreb pentru un prieten!?

in CI apar echipari pe 16 si 17

tavita portbagaj mai ieftina am luat de pe net, daca mai gasesc iar siteul il postez aici (daca am voie)

poze la scut/scuturi am sa fac cand am sa am cu ce, momentan camera telefon e varza si cea digitala e stricata deci e ca si cum nu o am

O intrebare intrebatoare, am 350 de km pana acum cu dusterul, in vitezele 5 si 6, dupa ce merge cativa km buni cu ea turatii intre 2500 si 3000, incepe sa se auda un *taca taca* din motor-cutie undeva pe acolo, pe langa sunetul acceleratiei propriu zise.

De la roti nu e, cand scot pe liber se face liniste totala chiar si cand am viteza mare in mers. S-a intamplat doar de 2 ori. 

A mai patit vreo cineva asa ceva? ma gandesc sa nu fie vreo vibratie ceva sau vreun ventilator care nu e strans cum trebuie ori cine stie de pe unde. 

Oricum, sunetul nu afecteaza in nicun fel functionarea motorul sau a masinii in general. Motorizarea e 1.6sce 4x4

Si un consum mediu, zilele trecute Barlad Iasi retur 7% , in rodaj

6 hours ago, t0rquemada said:

Adică Cornering, stați liniștiți că nu o aveți activă indiferent de echipare, că se poate activa e altceva

Pai hai sa o facem sa o activam...cum facem? 

Editat de Gavryel
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Știe cineva dacă se pot activa și alte funcții în afișajul de bord? M-ar interesa de ex temperatura ulei, presiune exacta roti etc.
    • Salutare, Amortizoarele se inlocuiesc pereche pe axa,asa ca trebuie sa le schimbi pe ambele punte spate. Te sfatuiesc sa pui amortizoare OE sau Monroe.Ambele sunt agreate de Renault.La 4x4,amortizorul are flansa fixa cod 543A06915R, trebuie 2 bucati.Se inlocuiesc cu masina pe elevator sau pe canal.Operatia dureaza in jur de o ora per roata.Se lucreaza sub autovehicul spate si in portbagaj.Atentie la scoaterea arcului de pe amortizorul vechi si montat arc pe amortizorul nou.Trebuie presa si banc de lucru pentru evitarea accidentelor de munca.                                                Service „Bun si Ieftin” nu exista.Ieftin doar la un mecanic care ti le schimba in fata porti ,cu lucru pe genuchi.                   Atentie, dupa inlocuirea amortizoarelor pe axa spate,la 4x4,este recomandat sa se faca geometria rotilor si vei vedea ca sau schimbat valorile fata de cele din fabrica.   Spor la treaba    
    • Salutare! Am o Dacia Duster 2 1.6 SCE 4×4, fabricată în 2018, și am observat că un amortizor de pe puntea spate are scurgere de ulei, deci cel mai probabil este compromis și trebuie înlocuit. Situația curentă: Amortizorul spate prezintă pierderi de ulei/gaz și necesită înlocuire. Întrebări pentru comunitate: Ce coduri OE originale ați folosit sau știți sigur că sunt corecte pentru amortizoarele spate la Duster 2 4×4 (2018)? – Am identificat ca posibil corecte codurile 562107298R și 562103964R; confirmă cineva din experiență? Ce producători aftermarket recomandați pentru amortizoarele spate pe acest model? – Mă interesează experiențe reale legate de fiabilitate și comportament în timp. La schimbarea amortizorului spate, ce alte piese ați înlocuit sau recomandați să fie verificate / schimbate preventiv? – flanșă superioară? – burduf de protecție și tampon de limitare? – bucșe de prindere / șuruburi? – alte elemente specifice punții spate la Duster 2 4×4? Recomandați un service bun și ieftin pentru înlocuirea lor în București? Orice informație din experiență directă este binevenită. Mersi mult!
    • Iar pentru cine doreste atasez si procedura din care au fost date cele doua poze, dar sunt mai multe:
    • Am un bun prieten care lucreaza pentru un producator de transmisii /cutii de viteze, mi-a oferit multe date, cifre si cazuri concrete referitoare la schimbul de ulei, span, uzura componentelor, reclamatii, etc. ..., ceea ce am scris (inclusiv cu bold) ramane valabil. Repet, depinde care este cauza acelui "zgomot deranjant", functie de aceasta se poate schimba si demonta /monta mai putin sau mai mult si sper sa nu ajungi la acele saibe =pozitia 17 (pe care le-ai mentionat si insistat cu ele) pentru ca atunci destul de probabil ca vei mai avea cateva "provocari" (si nevoie de mai multe extrase din Dialogys), iti doresc sa fie ceva simplu si usor de identificat si schimbat, plus ca important poate sa fie asa cum am scris si identificarea cauzei radacina (nu doar "constatarea" si schimbarea componentei defecte). Spor si bafta!
  • Creează nouă...