Sari la conținut

Postări Recomandate

La mine dealer-ul mi-a zis ca a ieșit luni de pe banda... m-au pus sa o plătesc și acuma m sunat la VC si mi s-a spus ca de fapt voi primi mașina în jur de 10 octombrie... nu înțeleg de ce m-au pus sa o plătesc dacă nu era ieșită de pe banda.... și nu mai înțeleg discrepantele astea intre informațiile oferite de dealer și VC... naiba sa ii pieptene :(

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Acum e tardiv dar era bine sa fi sunat inainte la VC si sa compari informatiile primite(dealer VC).O sa va treaca toate supararile cand o s.o vezi la predare!Eu intai am inspectat.o si apoi m.am dus la birou la vanzator sa.i comunic ca am ajuns!?

Link spre post

Sunat din nou astăzi la VC... ăștia-s cu capul, ieri mi-a zis ca a ieșit de pe banda tot ieri... aia dea la dealer mi-a zis ca a ieșit pe 24... strange, astăzi, când am sunat din nou, mi-a zis și de la VC ca a ieșit pe 24 de pe banda și ca e data pentru expediție... deci în 2-3 zile mașina ar trebui sa ajungă la dealer... poate luni marți o iau și eu... of, ce lunga-i așteptarea, parca îs ca un copil mic care își așteaptă noua jucărie :)

• Like 1
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...