Sari la conținut

bogudoby

apa la pasager - scurgere condens AC infundata

Postări Recomandate

Salut, stie cineva unde este localizata scurgerea de la ac la duster ph1? m-am trezit cu o gramada de apa sub covorasul de la pasager, si nu a plouat.

Multumesc!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tavita de colectare de care zice @SnakeBiteTwo trebuie sa fie sub vaporizatorul AC, deci undeva in vecinatatea filtrului de polen (habitaclu). Poate ar merita facuta o igienizare profesionala a instalatiei AC (din cate stiu era ceva produs mai profi... ceva spuma de curatare antibacteriana si antifungica cu o tija lunga de jos in sus pe scurgere - oricum si daca se da cu bactericid e posibil sa se dizolve "mucusul" care formeaza acel "dop" in colectorul tavitei respective).

Merita verificat si filtrul de polen si aspirat / suflat cu aer comprimat toate mizeriile din aeroterma, dar ma astept ca o operatiune facuta cum trebuie sa includa asa ceva. Poate merita intrebat si la un dealer Dacia poate au mai facut (vazusem ceva reclame de la ei cu promotii in acest sens insa nu stiu ce operatii concrete presupune igienizarea AC la ei).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Drenarea condensului de la aerul conditionat se face printr-o piesa de cauciuc care este situata sub aeroterma si iese afara in spatele unor table de protectie a liniei de esapament. De obicei acea piesa poate sa aiba un capacel mobil la partea dinspre exterior care face mai mult rau decat bine. Rezolvarea consta in eliminarea acelui capacel si desfundarea gaurii de evacuare a apei. Eu am patit asta la Logan si a trebuit sa inlocuiesc piesa respectiva pentru ca la service au rupt-o incercand sa desfunde gaura sau poate chiar din rea intentie.. ajunsesem sa am apa sub mocheta pana la locurile din spate. Am rezolvat-o cu o piesa de la dezmembrari si nu am mai avut probleme de atunci. Trebuie sa stai langa ei la sevice si sa le spui exact ca stii care e problema si sa o rezolve.  Bafta! ;-)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Autentifică-te pentru a urmări asta  

×