Sari la conținut

Postări Recomandate

Merci de informatii, credeam ca este mai usor, la ce imi povestesti tu este destul de complicat de dus motorul la 110hp. Te mai intreb ceva(vad ca esti mai in cunostiinta de cauza) atunci el ce vrea sa-mi faca de fapt? El a spus ca este resoftare!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 96
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca vrei sa nu ajungi cu motorul in batista, ce ai spus aici se aplica si fara resoftare

Eu am facut resoftarea la DOK la scurt timp dupa ce am luat masina. Am facut de atunci 80.000 km si sunt foarte multumit. DOK este profesionist (poti citi si pe  forumlogan cate resoftari a facut acol

Nu se face trecerea de la 90 cp la 110 cp doar din soft. Sunt curios cati din cei care au "resoftat" au si masurat care sunt puterea si cuplul maxim si mai ales cum au masurat. Degeaba ii bagi mo

Posted Images

Depinde cu cine ai vorbit. Avand acces la softuri reno s-au apucat multi sa modifice calibrari (nu e softul in sine, ci doar parametrii lui), dar putini chiar stiu ce sa modifice si cum. Mai sunt si cativa care au cumparat reglaje de la persoane din vest care se ocupa de tuning-ul de uzina (tuning nu inseamna neaparat sa cresti puterea motorului, ci sa reglezi parametri motorului pentru ca acesta sa respecte normele in vigoare si caietele de sarcini interne ale constructorului) si care au facut reglaje pentru puteri mai mari. Poti sa imi dai numele pe pm si dezvoltam acolo.

Link spre post

Suna la numarul  0721.86.37.42 Alex ,ii spui ca suni din partea unui prieten comun din clubul alfaamore.Toate softurile oferite de ei poarta  semnatura domnului Kiss Lorand (Tuning-Chip Romania),deci nu cacaturi de softuri luate de pe CD/DVD-uri!

Editat de TheVolverine
Link spre post

Si domnul acesta, Kiss, pe ce baza le modifica? Are o masina sau un motor de test pentru fiecare versiune de motorizare pe care o face? Cum cuantifica impactul modificarilor si, mai ales, cum stie ce trebuie modificat. La renault/dacia pe motorul 1,5 dci de la EU05 incolo sunt cel putin 8500 de parametri. Acesti parametri interactioneaza intre ei pe baza unor scheme logice (numite si specificatii de soft) care intamplator sunt confidentiale. In plus denumirile folosite pentru acesti parametri nu indica direct si ce inseamna... Deci, de unde ar stii acest domn cu ce se mananca softul respectiv? 

In fine, fiecare face ce vrea cu banii lui.

Link spre post

Da, ce mi-ai zis-o...

Din ce vad scris pe acolo asta e inca un tepar care ia banii fraierilor ;).

Sincer am mai multa incredere in reglajele de pe DVD-uri facute de unii prin vest care stiu (majoritatea lucrand pe la bosch, fev, avl, chiar reno) decat in magicienii astia locali.

Sa faca el 105 cp din motorul de 1,5 dci de 85cp eu04... Ce gluma buna. Cum i-a masurat oare? Poate i-a numarat...

PS1. Reglajele pentru masina mea mi le-am facut singur, pe baza cunostintelor si experientei ca persoana care se ocupa oficial de punere la punct a reglajelor motor la in producator auto. Deci, fara sa fiu arogant, pot sa spun ca am mai multa pertinenta si experienta decat acesti ciuneri care iau banii credulilor.

PS2. Nu fac si nu vand resoftari (mai exact modificari de reglaje motor), deci nu ma intereseaza reclama.

Editat de cristic1982
Link spre post

Tipul acela impreuna cu un altul din Bucuresti, nu mai dau nume ca vad ca se considera reclama,au resoftat cam tot ce inseamna masina marca Alfa Romeo in Romania.Deci de restul marcilor nu ma mai intereseaza cate or fi...asadar  tu sustii ca intreaga comunitate de fani Alfa Romeo din Romania suntem fraieri si am luat teapa?!?Eu cred ca tu nu sti ce vorbesti,sa nu mai amintesc de cum se face o resoftare!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...