Sari la conținut

Functionalitate forum dupa upgrade

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am incercat de la update incoace sa ma adaptez la noua forma si recunosc ca nu reusesc. Este mult mai greu de citit forumul acum. Pe mobil e mai usor, dar pe PC parca toate pleaca in toate partile. Po

Subscriu si eu , varianta precedenta era mult mai bun !

Va rog sa semnalati aici  orice probleme legate de functionalitatea forumului.  Dupa cum cred ca stiti, acesta a trecut printr-o perioada de upgrade de : host, platforma, versiuni php si upgrade

Posted Images

• 2 weeks later...

Am incercat de la update incoace sa ma adaptez la noua forma si recunosc ca nu reusesc. Este mult mai greu de citit forumul acum. Pe mobil e mai usor, dar pe PC parca toate pleaca in toate partile. Poate exista o setare sa le vad (topicurile noi - cu posturi noi) toate listate unul sub altul cam cum era pe vechea interfata.

• Like 3
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, Florin, am incercat si pot sa ma obisnuiesc cu noua organizare. Eu nu suport noul "look" mai "desirat" prea multe spatii, detalii, baloane, icons, etc la un "cuprins". Poate un skin, cum era la win XP ( look vs. performance-spartan) se poate seta cumva, undeva.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...