Functionalitate forum dupa upgrade
-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
Susține forumul
Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton
și vei susține forumul.
Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro
De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere. -
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
Va servesc cu placere ! Va trimit numarul de telefon prin mesageria privata.
-
Cam asa functioneaza bujiile de preincalzire (bine si corect ):
-
De cosminel24 · Postat
Uite un video EXCELENT pentru schimbat bujii incandescente la Duster. Eu spun ca este un video destul de ok, ca îți arata niște principii de baza în aceasta situație, de schimbat bujiile. Dacă te uiți atent pe net, nici unul nu procedează corect, fiecare are anumite mici greșeli. Important sa aplici ce crezi ca este bine și corect. Nici un service, nu îți va garanta aceasta lucrare, 100%, te va informa ca poate se va rupe în chiulasa, și nu își asuma. -
una peste alta - toti aveti dreptate, la ITP scrie mare si clar - ca nu e treaba lor daca masina "cedeaza" cand o testeaza. deci.. in alt ordine de idei - au trecut 5 ani si granatia pa. acum caut un om (nu schimbator de piese) cu care sa colaborez cata vreme am Dusterila in batatura. Cu reprezentantele (cei 3 care au speriat vestul, pardon, Bucurestiul), fara suparare - m-am lamurit. Acum 5 ani mai era cum mai era dar intre timp s-a cam ales praful. Asta o spune unul care nu e batut (de tot) in cap (eu adica) si care a mers pe principiul - sa asculte inainte sa vorbeasca. Dupa ce am auzit (Si vazut) am renuntat sa mia vorbesc. Ma jenam sa fac pe prostul si sa zic ca ei cand fizica si ingineria nu le erau cunoscute. De bun simt nu mai zic. pentru situatiile naspa ( si la masini sunt destule) - "Vestitul" motor de fiat 2.3, ala la care sta apa in capul injectoarelor si nu le mai scoti nici cu politia. Am stat langa om cand a incercat(vreo 3 ..4 ore) (basca o noapte cu masina pe rampa, blocandu-i-o ) sa le scoata. Nu avea nicio vina cand 2 s-au rupt, nici daca era vrajitor nu mai reusea sa scoata ceva din rugina aia care lipise filet.injector.etc. acum mai depinde si de ce scule/interes are/isi da, intr-adevar. insa uneori fierul" nu se lasa". stiti voi mai bine. btw. caut un baiat bun pe electrica la Citroen Jumper 2018. dar bun, ca un aparat de masura am si eu in casa:) scuze de off:)
-
Nu e niciun raspuns aici ? Si pe mine ma interesa ptr Duster ul meu 2017, intre timp am optat ptr Monroe pe spate...
-
-
Postări Recomandate