Sari la conținut

Tutorial montaj deflectoare aer Dacia Duster

Postări Recomandate

• 4 years later...

Am incercat sa montez deflectoarele fata ( le-am luat din decembrie si am asteptat pana acum sa fie cald si sa am timp) si respectand ce zice acolo(pdf urile de mai sus, tot asa zicea si pe hartia cu care au venit), dupa de am bagat partea din fata si apoi cea dinspre stalpul central, incercand sa bag sub cheder "burta" de la mijloc ce a mai ramas, deflectorul s-a spart si m-am taiat tot la mana dreapta (superficial). Acelasi lucru si pe cealata parte.

Am mai citit pe topicul lui dr_dumi parca ( acum dupa ce le-am rupt..) dar el, a dat chederul jos, cand le-a montat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai... din experienta mai multor montari... primul punct care se baga in cheder este partea de sus (de la stalp), dupa care se introduce treptat pana la partea de jos.

Coltul de jos (de la oglinda) se baga ultimul prin putina fortare si... eventual, ajutat cu impingerea periei cu o surubelnita.

Link spre post

Caz tipic de ghinion.

Spun asta deoarece avem deflectoare la toate masinile de la firma.

Cele montate de noi au tinut cel mai putin. Cele montate la service au tinut cel mai mult.

Ultima patanie: cele de la duba Ducato, au fost montate ok de vinzator. Luna trecuta masina a fost la vopsitorie. Le-au demontat si montat. Cel din dreapta deja culiseaza cu geamul...s-a si rupt o bucata din partea de jos. Cea din stinga mai sta dar nu stim pina cind.

Nu exclud din start faptul ca noi suntem ' doua miini stingi' .

Editat de ISZY56
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...