Sari la conținut

Tutorial montaj deflectoare aer Dacia Duster

Postări Recomandate

Eu le-am luat de la cineva, am urmat instructiunile de aici si din pachet ( care sunt la fel) si cred ca nu m-am priceput eu sa le pun. N-am cum demonstra ca am facut corect instalarea ( nici nu sunt sigur) asa ca n-am ce pretentii sa am de la vanzator. Ideea era ca daca mai e cineva care incearca sa stie sa incerce mai cu grija sa nu pateasca la fel ca mine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu mi-am montat deflectoarele fata in felul urmator:

- am lasat geamul complet;

- am introdus partea deflectorului din dreptul oglinzii in usa (urmand traseul geamului) pana cand am putut sa introduc si partea din spate in cheder fara sa indoi nimic;

- am scos periile de geam si le-am montat la loc pentru a se aseza partea din fata a deflectorului pe pozitie (cine are perii model vechi care nu urca pe geam nu trebuie sa faca asta);

- am montat clemele de sustinere.

Initial am incercat prin indoire, dar au inceput sa se crape si nu as fi reusit.

Link spre post

Eu le-am montat fara sa intampin probleme si fara sa dau jos periile de la geamuri. Singura problema este ca am avut putine cleme care se baga intre deflector si cheder. In rest a fost totul ok

Editat de bmcpst
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...