Sari la conținut

Cuplu Strangere Diverse Suruburi

Postări Recomandate

• 1 year later...
  • Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

K9K are baie de ulei din aluminiu, nu-și închipuie cineva că strângi bușonul la 50Nm, în plus se folosește șaibă de etanșare cu cauciuc (110265505R) nu cea de cupru. H4B // H5F /  H4D // H5H au b

suruburile la roti se strang numai cu cheia dinamometrica , cuplu 115Nm (din fisa tehnica duster 2018 4x4)

Pentru Duster HJD 1.33 TCe cod motor H5H(480/494) busonul de golire ulei motor se strange la 50 Nm, producatorul Dacia recomanda sa se schimbe si garnitura /saiba busonului D =16mm cod OE 7703062062.

Posted Images

Multumesc mult. Din pacate e acelasi manual pe care il am si eu, varianta 4x2. Am totusi varianta sa desfac suruburile folosind cheia dinamometrica si sa determin astfel ( aproximativ ) cuplurile de strangere. O zi buna.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 months later...
On 23/06/2018 at 21:00, costelandrei20 said:

Salutare. Stie cineva ( sau are acces la manualul de service ) pentru modelul 4x4 ? Ma intereseaza care ar fi cuplurile de strangere la articulatii, piulite etc.  la rotile din spate.

suruburile la roti se strang numai cu cheia dinamometrica , cuplu 115Nm (din fisa tehnica duster 2018 4x4)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 6 years later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...