Sari la conținut

3 Camere Video Functionale Pe Navigatia Originala Duster

15 membri au votat

1. 1. Cum considerati acest topic si proiect?

• Interesant!
      6
    • Informativ!
      2
    • Util!
      6
    • Hilar!
      1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

1. ce e ăla marșalier? marche arrière 2. ultimele 2 versiuni de menavrus știu să comute pe ecranul de cameră la apariția unui semnal video fără a mai emula marșarierul. 3. camera din link nu e pentr

Camera aia de dedesubt (si cam si aia din fata) sunt ok atata timp cat mergi doar pe drumuri prafuite. La prima zona cu noroi un pic mai consistent (de exemplu ) devin simplii consumatori de curent si

Salutare Dusteristi,     Astazi mi-am facut curaj sa ma apuc de un subiect mai vechi pe care l-am abordat totusi cu inima indoita .... mmaai ales ca ideea in sine se confrunta cu un zid de feedbac

Posted Images

Hai ca aici n-am zis nimic....! Buna abordarea dar, ce te faci cu prea multa analiza a "televizorului"? Cand mai faci cu-adevarat off-road? Cand se arata maiestria pilotului, care stie unde sa puna roata?

Intrebare: ce te faci cand treci prin prima balta (prin care au mai trecut 2 masini inainte) si totul se "stinge"? Nu de alta dar, o varianta ca asta ar putea fi aplicata in rally-raid DAR, acolo, cand circuli cu viteza de rally-raid, nu prea ai timp sa analizazi ce trece pe sub masina...

@Cain... re astept cu mare drag la un traseu peste sticle de "limonada" (ca bere sau vin am vazut ca nu preferi) si sa-mi spui di-nainte peste care sticla ai sa dai...!

Stii... soferia este bazata pe aprecieri mult anterioare... nu cand ai ajuns la bolovan si... vezi (pe camera) ca nu mere...!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru cei care citesc cateva idei din fiecafe topic:

Lungul post anterior, nu are la baza, o analiza prea profunda a termenilor tehnici (in care s-au lansat @cain si @torquemada) vis-a-vis de utilizarea agregatului din dotarde bsi, doar, o "analiza" stupida ca unuia care-si foloseste "cazanul" propriu in lumea off-road

Link spre post

Welcome back Daniel - (off-topic frumos IND!) :) - legat de camere sigur ca le testam. Pana atunci am gasit niste filmulete pe acelasi topic dar cu camere mult mai scumpe, totusi monitorul Duster e mult prea jos pt competitii - poate doar copilotul sa se uite in el la viteze peste 10km/h - desi filmuletul 3 pare sa indice un asemenea concept de utilizare.... si ca amuzament sa nu uitam de reclama Vodafone cu multe camere 4G pe masina :frantics:

https://www.youtube....h?v=DBDAqo2dj6w

Legat de maiestria off-road - nah... sunt inca incepator. Cat despre noroi, nu stiu ce sa zic, vedem in timp, cu praful nu am avut probleme... oricum zona de sub cotiera se murdareste cel mai putin din tot dedesubtul masinii.

Editat de Cain
Link spre post

Drumuri prafuite si de munte - gen Baiului. Aia de fata e la numar, o stergi la prima zona fara noroi, sau daca vrei o pui in emblema... si mai greu murdaresti emblema. La cea centrala ajungi cu mana daca gasesti un loc de intins pe jos. In orice caz pt zonele de noroaie nu prea iti trebuie camera de jos pt ca nu stai cu grija pietrelor asa mult la campie si oricum nu ai timp de uitat in monitor ca sa nu ramai blocat in balta :)

Legat de simplii consumatori de curent.... nu au curent constant :hmm:. Eu le controlez cand vreau sa le aprind sau nu - si le aprind dandu-le curent pe rand, nu pot sa dau curent al doua simultan.

Link spre post

Eu in noroi am facut scutul de aluminiu de 6mm cu indoitura din fata invers - daca nu-l aveam se lasa cu platforma si foarte multe daune :) nu stii niciodata ce se ascunde sub namol.

Vizavi de camere si extra-cosmetizarea de care vorbesti, as vrea sincer sa vad cum vor trece de primul frig pe la -25 asa in munti, langa cabana, cu gheata/zapada pe ele sau dupa o plimbare toamna pe cursul unui rau.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Editat de dust3radmin
Puteti sa nu mai dati quote aiurea? chiar asa greu este de retinut? Sanctiune aplicata.
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...