Sari la conținut

Nu Stiu Ce Duster Sa Aleg!

Postări Recomandate

Salutare,

Vreau sa imi achizitionez un duster si nu stiu ce motorizare 1,2 tce sau 1,6 benzina. Vreau sa il trec pe gpl,dar din ce am citit pe 2 topicuri motoarele pe 1,2 tce sunt cam pretentioase. As ramane pe 1,6 dar nu stiu nici de astea prea multe si dasta apelez la voi! Ce ma sfatuiti? Cineva zicea ca e mai rentabil sa fie diesel... dsr pretul motorinei e de 2 ori mai mult ca gplul...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 80
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

1. Daca acei km de naveta sunt preponderenti in afara orasului, la Dci PH2 4x4 se poate obtine consum si mai mic de 6, nu 7.5. Eu de cand am cumparat masina (35000 km), conform bonurilor de motorina,

Din ce citisem acum vreun an cand incercam sa mă decid, 1.6 H4M (noul motor Euro 6 de provenienta Nissan) nu era atât de versatil in adaptarea la GPL. Dar nu am mai căutat informatii de atunci.   1.

@mak: sunt tari in care puteai lua duster 1.6 cu gpl din fabrica, cred ca si din ungaria. Plus ca la 1.6 motorul nu e asa evoluat, daca se intampla ceva cu el cand nu mai e in garantie, nu cred sa ai

Din ce citisem acum vreun an cand incercam sa mă decid, 1.6 H4M (noul motor Euro 6 de provenienta Nissan) nu era atât de versatil in adaptarea la GPL. Dar nu am mai căutat informatii de atunci.

1.6 K4M Euro 5 (doar second hand) ar fi optiunea ideala pt conversie la GPL.

O părere strict personala - daca nu ai multe drumuri scurte in oras, faci mai mult de 25-30.000 km pe an, sau ai pante mai nasoale / cari remorca / rulota, eu zic ca merita luat Diesel-ul. Daca nu, benzina si il lasi asa (fără GPL).

Link spre post

Ms pt sfat klaus. Fac zilnic naveta de 60 km. Ce mai fac in plus e prin oras 10 km max. Asta ar fi o medie pe zi. Tot spre 1,6 +gpl ma gandesc si eu dar na...astept pareri mai multe. Am facut o configurare la dacia pt un duater 1,6 16 v 4x4 laureate undeva la 15.000 e. Apoi mi-a zis cineva de cautat pe net dustere din 2015/2016 si am gasit cateva fabricate chiar in februarie 2016 cu 11 k euro... mi se pare super afacere, doar ca e diferenta cam mare intre pretul de pe factura si cat cere propietarul...bate la ochi putin... sunt in dubii

Trimis de pe al meu HTC One_M8 folosind Tapatalk

Link spre post

Pai nu o pierzi daca instalezi si pe 1.6 aspirat? Exista instalatie omologata de Dacia?

Corect,pentru 1,2Tce costa 125 mil.

Editat de MAK
Link spre post

Klaus e la Cotroceni :P

Vezi ca 1.6 16v Euro5, ala care merge bine cu GPL s-a fabricat doar pana pe la mijlocul lui 2015. Este un topic dedicat aici pe forum cu impresii in acest sens.

De astea 1.6 de acuma, Euro 6, nu prea se stie cum merg cu GPL.

Mai degraba m-as uita la Diesel, daca pt tine consumul e un parametru important (naveta, etc).

Link spre post

@mak: sunt tari in care puteai lua duster 1.6 cu gpl din fabrica, cred ca si din ungaria. Plus ca la 1.6 motorul nu e asa evoluat, daca se intampla ceva cu el cand nu mai e in garantie, nu cred sa ai costuri de reparatie ca la 1.2tce

Editat de ambvision
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...