Sari la conținut

Postări Recomandate

Solutie antirugina, Nigrin, Loctite etc dureaza cateva minute aplicarea.Varianta mai costisitoare si cu mai mult deranj, demontare, sablare, vopsire in camp electrostatic.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 years later...

Eu i-am revopsit de noi si daca tot eram in zona am dat cu Kelfer+ si pe portfuzete ca sa ma asigur ca nu se vad urat. Daca au apucat sa rugineasca se curata cu bormasina cu perie de sarma sau flex cu perie de sarma (atentie ca are recul mare) sau cu disc special Forch rosu (f eficient dar mai scump) si ulterior desprafuire, degresare, tratament convertor rugina si grund+vopsea. Garantat ani de zile vor arata bine.

Link spre post
  • 5 years later...

Pentru tamburi eu am folosit vopseaua asta https://www.olint. ro/finisaje/varuri-si-vopsele/lacuri-vopsele/vopsea-3in1-direct-pe-rugina-cu-efect-lovitura-de-ciocan-kober-hammer-brun-2-5-l-68076.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAhJWsBhAaEiwAmrNyq-cgnl1scMOtQPRBN3rwd5HwR5zLF8tNinz6GnJlzlj5CCnKPZ5euRoC4coQAvD_BwE

Exista mai multe varietati de culori si texturi, intrati pe site la Kober.

Eu le-am facut lovitura de ciocan argintiu lucios

Dupa un an arata super bine !

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...