Sari la conținut

Lada Frigorifica Pe Duster

Postări Recomandate

Zic si eu!

Daca mergi in camping si faci un voiaj de 2-3 ore e ok lada clasica cu pachetele refrigerate cu gel, Lada frigorifica alimentata la 12 V se foloseste cand faci o calatorie de 10- 14 ore, stiu eu? te duci la Venetia, si ca sa ai bautura fresh pe toate durata calatoriei o tii in lada asta alimentata. Si o lada clasica cu gel tine rece mai toata ziua. Ce e mai important e ca atunci cand pregatesti o calatorie sau iesire la iarba, nu bagi berea calda in lada!!! ca nu-i congelator!

Atat in lada alimentata cat si in lada cu gel se baga bautura deja racita. Aceste lazi sunt pentru mentinere doar. La cele alimentate daca bagi 6L de bere calda pai ii ia o vesnicie pana se raceste.

Cat priveste mersul la mare cu rulota si stat 2-3 zile e buna lada alimentata dar cu sursa externa, ori te legi la stalp ori ai un mic panou solar cam de 1m2 si doi acumulatori in paralel.

In ceea ce ma priveste eu sunt mai de moda veche, beau berea la temperaturi mai ridicate adica 20°C, caci daca-i prea rece ma doare gatul, iar pentru a o mentine pana si la mare, pe plaja e suficienta o groapa cam de vreo 40 cm si acoperita bine cu o patura groasa si pufoasa sa nu ajunga soarele la bere.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 24
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Zic si eu! Daca mergi in camping si faci un voiaj de 2-3 ore e ok lada clasica cu pachetele refrigerate cu gel, Lada frigorifica alimentata la 12 V se foloseste cand faci o calatorie de 10- 14 ore, s

Bricheta are curent doar pe pozitia Motor si Accesorii, daca cheia este pe pozitia 0 nu mai are curent.

Priza originală funcționează doar pe Accesorii dar dă + și pe Motor iar pe Demaror se dezactivează.   Majoritatea lăzilor frigorifice sunt pe baza de element peltier(care vrea google și wiki) chioar

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...