Sari la conținut

Iesire De Primavara- 2016

Postări Recomandate

• Răspunsuri 181
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu va urez distractie placuta! Ca sa fiti in tema, aici e iesirea spre cascada Bigar a celor de la 100tracks.   Si cateva poze cu traseul pt. "orice" SUV 4x4:  

Venim si noi.   Cu mancarea carata dupa noi ar cam fi o problema, pentru ca trebuie sa stea in portbagaj o zi intreaga.

Hello. O sa venim si noi sambata, dar nu ramanem la cazare. Sa ne vedem cu bine!     Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted Images

La cum zice Daniel, pare ca avem sanse sa ramanem de caruta noi cu Dustere-le. Eu cel putin voi opta pentru varianta sigura si fara riscuri daca ceilalti cu "tunatele preparate" vor dori sa abordeze trasee mai riscante sau complicate dpdv-ul meu. Cu tot respectul pentru cei care "au cu ce", ieseala asta eu o vad in primul rand ca una de relaxare si distractie cu familia si amici, dar daca s-or gasi ceva "zmei" sau vremea/terenul nu or sa tina cu noi am sa le urez cale batuta si bafta multa celor mai curajosi si in functie de cat de nasoala e treaba pe traseul ales merg direct la pensiune sau, cu "rusinica" de rigoare inapoi acasa. Asa vad eu cel putin situatia.

Cat despre mancarea de duminica, cel putin noi o sa venim si cu ceva pus deoparte in caz ca nu ajungem la un consens, dar in principiu am fi deschisi sa pregateasca cei de la pensiune o mica gustare pentru drum. Ce vor pune in ea, sincer cred ca se pricep, la ce oferta au si cum arata site-ul lor nu cred ca vom fi dezamagiti :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum discutat acum vreo ora si cu @luciango, nu trebuie sa ne facem griji pt.traseu. Daca cineva doreste "hard off-road", nu are decat. Dupa cum am vazut pe distanta.ro, traseul este de max.3,5h (fara abaterea din drum la lac), asa ca nu avem cum sa ne lungim pana in noapte. Faptul ca sunt asa multe masini este un minus, insa daca ni se va parea dificil, am putea sa facem "opinie separata" si sa ramanem la coada, in grupul "Gura Teghii".

Vad ca organizatorii au tot lungit traseul (pe care vor sa-l faca intr-o singura zi), asa ca ar trebui sa ajungem devreme la pensiune. Cred ca toti vrem asta pt.ca, asa cum zice @DenisB, este o iesire de relaxare.

Eu sunt convins ca va iesi bine si vom avea amintiri placute de la aceasta iesire. Am deja cateva experiente cu cativa colegi care participa in acest WE.

P.S. Pregatiti-va cu propuneri pt.duminica (@luciango are niste idei interesante).

Cat despre masa de duminica, si eu voi avea (pt.orice eventualitate) cateva conserve, insa merg pe mana lu'dom'Neagu.

Link spre post

(...) Dupa cum am vazut pe distanta.ro, traseul este de max.3,5h (fara abaterea din drum la lac), asa ca nu avem cum sa ne lungim pana in noapte.(...)

Nici un site nu-ti face calcul de timp pentru o coloana de 40 de masini. Te-asi invita sa-ti aduci aminte cat a durat traseul (PE ASFALT) de la Bran la Poiana Brasov sau... de la Rucar la Zarnesti cu 30-40 de masini.

Poate mai sunt unii care isi aduc aminte cat a durat traseul de la Rau Sadului, prin padure, pe un drum extrem de usor si-au fost doar 15 km.

Asa ca.... nu te lua dupa nici un calcul de acest gen...

Link spre post

Daniele, mai lasa drobul de sare ca nu-i dracu' chiar atat de negru. Nu cred ca vor sa-si dea cu firma-n cap astia de la 100Tracks (iar daca te uiti pe MyTrip vei vedea ca traseele sunt facute pentru orice SUV 4x4) astfel incat sa transforme o iesire Trip in ceva de rupt masini. Iar daca vom da de nasoale pe traseu, putem face oricand cale-ntoarsa si sa mergem pe asfalt la Gura Teghii, ca doar nu mergem acolo sa rupem la masini, mergem sa ne plimbam, sa vedem si noi ceva pe traseu, si sa bem o tuica in jurul ceaunului de mistret. :) Vedem la fata locului ce va fi si pe unde vom ajunge la Gura Teghii.

Link spre post

Cat despre masa de duminica, si eu voi avea (pt.orice eventualitate) cateva conserve, insa merg pe mana lu'dom'Neagu.

Facem si o lista cu cei care vor mancare de la pensiune diminica? (eu nu sunt amator de conserve sau carat cu mancare de acasa si pt duminica)

Link spre post

Daniel, am luat in calcul acest aspect si de aceea am zis 3,5 h, ca pe site-ul respectiv era calculat 3h13min. :frantics:

Lasand gluma la o parte, trebuia plecat de la ceva, asa ca am plecat de la 3,5h si am spus ca nu cred ca ajungem pe noapte, adica daca dublam timpul tot ajungem pe lumina (sa facem foto pe zi la ceaunul ala, ca nu stiu daca se simte mirosul cand faci cu blitul) :hyper:

Editat de 44CCI
Link spre post

Facem si o lista cu cei care vor mancare de la pensiune diminica? (eu nu sunt amator de conserve sau carat cu mancare de acasa si pt duminica)

Corect!

Rog pe cei ce NU doresc pachet pt.duminica sa-si exprime parerea. As vrea ca pe seara sa-l sun pe om.

Poate vorbeste cineva si cu @mudster, ca vad ca nu a intervenit pe forum .

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Știe cineva dacă se pot activa și alte funcții în afișajul de bord? M-ar interesa de ex temperatura ulei, presiune exacta roti etc.
    • Salutare, Amortizoarele se inlocuiesc pereche pe axa,asa ca trebuie sa le schimbi pe ambele punte spate. Te sfatuiesc sa pui amortizoare OE sau Monroe.Ambele sunt agreate de Renault.La 4x4,amortizorul are flansa fixa cod 543A06915R, trebuie 2 bucati.Se inlocuiesc cu masina pe elevator sau pe canal.Operatia dureaza in jur de o ora per roata.Se lucreaza sub autovehicul spate si in portbagaj.Atentie la scoaterea arcului de pe amortizorul vechi si montat arc pe amortizorul nou.Trebuie presa si banc de lucru pentru evitarea accidentelor de munca.                                                Service „Bun si Ieftin” nu exista.Ieftin doar la un mecanic care ti le schimba in fata porti ,cu lucru pe genuchi.                   Atentie, dupa inlocuirea amortizoarelor pe axa spate,la 4x4,este recomandat sa se faca geometria rotilor si vei vedea ca sau schimbat valorile fata de cele din fabrica.   Spor la treaba    
    • Salutare! Am o Dacia Duster 2 1.6 SCE 4×4, fabricată în 2018, și am observat că un amortizor de pe puntea spate are scurgere de ulei, deci cel mai probabil este compromis și trebuie înlocuit. Situația curentă: Amortizorul spate prezintă pierderi de ulei/gaz și necesită înlocuire. Întrebări pentru comunitate: Ce coduri OE originale ați folosit sau știți sigur că sunt corecte pentru amortizoarele spate la Duster 2 4×4 (2018)? – Am identificat ca posibil corecte codurile 562107298R și 562103964R; confirmă cineva din experiență? Ce producători aftermarket recomandați pentru amortizoarele spate pe acest model? – Mă interesează experiențe reale legate de fiabilitate și comportament în timp. La schimbarea amortizorului spate, ce alte piese ați înlocuit sau recomandați să fie verificate / schimbate preventiv? – flanșă superioară? – burduf de protecție și tampon de limitare? – bucșe de prindere / șuruburi? – alte elemente specifice punții spate la Duster 2 4×4? Recomandați un service bun și ieftin pentru înlocuirea lor în București? Orice informație din experiență directă este binevenită. Mersi mult!
    • Iar pentru cine doreste atasez si procedura din care au fost date cele doua poze, dar sunt mai multe:
    • Am un bun prieten care lucreaza pentru un producator de transmisii /cutii de viteze, mi-a oferit multe date, cifre si cazuri concrete referitoare la schimbul de ulei, span, uzura componentelor, reclamatii, etc. ..., ceea ce am scris (inclusiv cu bold) ramane valabil. Repet, depinde care este cauza acelui "zgomot deranjant", functie de aceasta se poate schimba si demonta /monta mai putin sau mai mult si sper sa nu ajungi la acele saibe =pozitia 17 (pe care le-ai mentionat si insistat cu ele) pentru ca atunci destul de probabil ca vei mai avea cateva "provocari" (si nevoie de mai multe extrase din Dialogys), iti doresc sa fie ceva simplu si usor de identificat si schimbat, plus ca important poate sa fie asa cum am scris si identificarea cauzei radacina (nu doar "constatarea" si schimbarea componentei defecte). Spor si bafta!
  • Creează nouă...