Sari la conținut

Iesire De Primavara- 2016

Postări Recomandate

• Răspunsuri 181
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu va urez distractie placuta! Ca sa fiti in tema, aici e iesirea spre cascada Bigar a celor de la 100tracks.   Si cateva poze cu traseul pt. "orice" SUV 4x4:  

Venim si noi.   Cu mancarea carata dupa noi ar cam fi o problema, pentru ca trebuie sa stea in portbagaj o zi intreaga.

Hello. O sa venim si noi sambata, dar nu ramanem la cazare. Sa ne vedem cu bine!     Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted Images

Iesirea e organizata de 100Tracks care vor sa se promoveze pe ei si noua lor platforma MyTrip: http://mytrip.100tracks.net/. Track-ul e pe platforma.

Buna, am vazut chiar pe pagina lor principala un track in judetul Alba, trecut cu rosu (cred ca inseamna traseu greu), e chiar in zona de unde sunt eu, l-am facut cam 30%, de la Mogos-Poaia Negrilesii-Bucium Cerbu, restul traseului il stiu la pas.

E super frumos, dar se poate face cu Mudster, TAF, sau alte masini de off-road competente.

Frumos site, o sa-l studiez cu interes maxim :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut, de la Nehoiu puteti alege un traseu mai usor care va scoate la Cheia Prahova prin Vama Buzaului, pe traseu puteti vedea cascada Pruncea, Valea Zimbrilor si cascada Urlatoarea.

Link spre post

Pana la Intorsura Buzaului- Bradet se merge pe sosea, aveti si o benzinarie de marca pentru realimentare acolo dupa care se intra pe macadam spre Vama Buzaului, drumul este conturat bine pe gmaps.De la Vama Buzaului puteti aborda si Valea Zizinului 103 A care va scoate un pic mai incolo de Sacele.Varianta cu Cheia este ok ca puteti sa mai ciupiti o bucata de forestier pana la Maneciu.Posibil sa vin si eu doar ca este un traseu obositor cu Feroza care zguduie destul de rau.Pe acolo este frumos sa stai vreo 3-4 zile, sunt trasee in toate directile.

Editat de Caphonne
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...