Sari la conținut

Iluminare Suplimentara Portbagaj

Postări Recomandate

De vreo 2 ore tot frec forumul si iau fiecare thread de prezentare al masinilor la rand... fara prea mari rezultate.

Ii rog pe cei care si-au montat lampi suplimentare/benzi de leduri in portbagaj sa ataseze aici pozele si solutiilor, sa centralizam putin informatia.

Seara faina!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 39
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat si eu luminile in portbagaj  

Dragi colegi, azi dimineata m-am linistit in privinta problemei <aparute>. Am constatat ca am fost superficial, si anume: mi-a fost lene sa rabatez o bancheta spate si apoi sa aprind pozitiile s

Da, sunt posturile stufoase, aproape fiecare user nou (de Duster) cand isi face cont pe este intr-un fel anume, vorbeste si se agita mult, pe urma se mai schimba, se mai linisteste, vorbeste doar la

Posted Images

Da, sunt posturile stufoase, aproape fiecare user nou (de Duster) cand isi face cont pe este intr-un fel anume, vorbeste si se agita mult, pe urma se mai schimba, se mai linisteste, vorbeste doar la obiect :) . Uite ce-am gasit la #bmcpst, stiam ca el si-a facut, dar nu mai stiam cum se cheama postul lui, in fine, am sapat prin si am gasit. Eventual si ideal ar fi sa intre el sa ne detalieze:

http://forumduster.r...r/page__st__156

"In portbagaj am pus baghete cu leduri pe lateral cumparate candva de la Ikea pentru cu totul alta destinatia, insa acum s-au potrivit la perfectiune aici. Necesita numai 2,8 W. post-3487-0-91373200-1441481768_thumb.jpg Am pus si un intrerupator de fir, pentru ca lumina in portbagaj sta mereu aprinsa de cate ori deschid usile sau de cate ori aprind motorul. Asadar lumina in portbagaj este mereu stinsa, iar la nevoie o aprind post-3487-0-76492500-1441482383_thumb.jpg Vechea lampa am decuplat-o."

Link spre post

Merci! Da, de pozele astea imi aminteam si eu.

Iar acum m-am lamurit de un aspect important: la PH2 ai buza aia laterala pe care sta placa. Pt ruloul de PH1 nu e nevoie si nu exista, asa ca trebuie improvizat ceva.

Link spre post

Pt ruloul de PH1 nu e nevoie si nu exista, asa ca trebuie improvizat ceva.

Poti pune placa cu suportii de PH2 pe PH1 (daca cumva iti place mai mult cu placa). @PLANETARA vinde piesele necesare, si din cate am inteles montajul nu necesita 2 facultati si un doctorat in domeniu.

Link spre post

Asta este solutia adoptata pana la urma. Identic, si pe celalalt stalp. Sunt benzi cu leduri 5050, fac lumina c@calau. O sa incerc maine seara sa fac o poza doar cu lumanarea stock a prafuitului si una cu ledurile aprinse. Fiind suficient de sus, ilumineaza uniform tot portbagajul, pana in fund la taxatoare.

Am ales sa le leg la plus permanent, m-am intepat langa siguranta de proiectoare de ceata cu un papuc. Benzile au si ele siguranta lor pe fir, sa fie. Mi-a fost teama sa le leg la UCH, ca am led-uri destul de puternice si in plafoniere (2 la numar). Oricum sunt activate din buton numai la nevoie.

post-4066-0-44915200-1455468281_thumb.jpg

Link spre post

Da, e suplimentara si am pastrat si lampa veche pt cazuri "deschis partbagaj, aruncat un rucsac acolo si reversul". Am detaliat in postul anterior toata treaba cu conexiunile electrice :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Tu ai patit cum am avut si eu o speță! La reprezentanta Skoda..la ITP..Ca de ce la cauciucurile de iarna nu am indice de viteza V sau mai mare? Eu aveam T. Mi.am dat seama ca dorea si el o mica șpagă.. Nu am mai apelat la ei! 
    • Nu Nemultumirea este pentru ca: 1. Am schimbat anul trecut bieleta (pipa) dreapta la reprezentanta cu piesa cumparata de la reprezentanta, am facut geometria si am trecut inspectia itp in ziua respectiva la statia itp din cadrul reprezentantei. Masina avea 74000 Km. Anul acesta tot la statia itp respectiva si tot inginerul acela mi-a spus ca nu ma trece daca nu inlocuiesc bieleta (pipa) drepta. Masina are 78000 Km si a fost condusa (cu grija) numai de mine. Nu mi se pare ok sa-mi ceara sa schimb piesa dupa 4000 Km; 2. Anul trecut nu mi-a spus nimic de flansele de la amortizoarele fata. Acum mi-a spus ca nu ma trece daca nu le schimb. Inteleg ca masina este veche (19 ani) dar nici anul trecut nu era noua. Putea sa ma avertizeze ca trebuiesc inlocuite si chiar le schimbam intr-un interval de un an (la reprezentanta si cu piese de la reprezentanta - cum am si facut acum). Masina este pastrata in conditii foarte bune, la temperatura de 15-20 grade tot anul si fara soare. Cat putea sa imbatraneasca cauciucul de la flanse daca anul trecut a fost cat de cat bun - dovada ca nu am primit nicio atentionare.  Mi-a spus ca ar fi bine sa inlocuiesc si amortizoarele deoarece nu mai sunt noi si tot platesc manopera pentru flanse. Aici am inteles si o sa le schimb dar nu imediat. Nu a fost o cerinta ca sa ma treca la inspectie. A fost doar o avertizare. Inteleg asta. Desi mecanicul cand a inlocuit flansele mi-a spus ca amortizoarele sun incat bune.   (Daca platesc gazele ca sa tin la caldura un Logan vechi nu are rost sa vorbim de bani.)   (Am mers cu Skoda 120 L, fabricata in 1978, prin toata tara, inclusiv pe Transfagarasan. O masina buna si sigura.)
    • in curand vinzi cu tot cu Duster Mi-am facut socotelile -raman doar la bare, cutia nu mi intra deloc in buget .  Daca cineva vrea cutia..raman in cursa:)Daca nu - spor la vanzare!
    • Cum ai vrea sa apară in anunț? Ceva mai concis. 
    • Buna ziua! As dori sa modific anuntul pentru ca nu prea gasesc bare transversale care si fie compatibile cu trpa panoramica de la Bigtser. Prin urmare am de vanzare si o cutie Thule cu setul de genti aferent: 1 x Set de genti Thule GoPack 8006 pentru cutiile portbagaj (Cod pachet: TA8006)       1 x Thule WingBar Edge gri - TA9581 (Cod pachet: TA9581)       1 x Cutie portbagaj Thule Force XT L Negru Mat (Cod pachet: TA6357)   Cutia folosita doar de cateva ori. Vand doar impreuna pentru 2000 RON tot pacehtul. Nu este negociabil.  
  • Creează nouă...