Shaq

Members
 • Număr conținut

  25
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Shaq a câștigat ziua ultima dată pe 6 Septembrie

Shaq a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

6 Neutral

Despre Shaq

 • Rang
  Membru
 1. multumesc pentru ajutor, astept si pozele de la alexis ca ma intereseaza mai tare varianta lui.
 2. Tot asa ma intereseaza si pe mine, poti pune te rog o poza, niste distante, cum functioneaza? Am carlig de remorcare pe masina si mi-e teama sa nu interactioneze cu el in momentul cuplarii marsarrierului.
 3. sa inteleg ca operatiunea de gaurire se face din spate catre fata, nu invers... corect?
 4. se pot monta senzorii de parcare pe buza cea mai de jos a barei spate? A montat cineva? Unde se leaga pentru a lua semnalul de marsarier la ph 2? la ce culoare?
 5. in primii 1000 km ... 130 km/h ... inseamna ca nu ai tinut cont de ceea ce scrie in carte masinii... in primii 1500 km a nu se depasi 2500 ture.... 130 km/h obtii la 3000 ture
 6. 22.08.2017, laureate 1.5 dCi 110 HP, cruise control, incalzire in scaune, volan+schimbator piele, alarma gratuit, prima revizie gratuit, numere 90 zile rosii gratuit = 15.651 euro
 7. sunt absolut de acord cu tine, nici mie nu cred ca mi s-ar fi intamplat dar alimentez numai de la un anumit peco de ani de zile si faptul ca era prima oara cand ajung cu asa o autonimie la noul meu duster imi calculam ca voi ajunge sa alimentez acolo unde imi doresc ... lucru care dupa cum am descris nu a fost intocmai !
 8. azi am continuat mersul prin Bucuresti, parcurgand aproximativ 50 km. Range-ul a scazut direct proportional cu distanta parcursa, e clar ca are o problema in momentul in care se atinge un minim. Dar nu consider o rezolvarea ca eu sa urmaresc una, doua, cinci liniute ...
 9. nu e decat o gura de aer ad-hoc ca sa-i spun asa... conduc o octavia, un golf, si un duster... nu am intalnit astfel de problema si de scuze niciodata, la nicio masina care mi-a trecut prin mana ... nu e corect din partea Dacia... orice gadget montat pe masina (mai ales platit si din fabrica) este gandit sa ajute utilizatorul nu sa il imbolnaveasca de inima... mi se pare corect daca ar gasi cat mai repede o solutie la aceasta problema extrem de comuna printre posesorii de duster si sa fie rechemate toate cele la care stiu ca sunt probleme in rezolvarea acestora.
 10. ma numar si printre voi cu aceasta pb, duster ph2 1.5 dci 4x4 de la autonomie de 140 km, in 2 km a scazut la 110 km apoi in 3-4 km s-a aprins becul si arata autonomie de 50 km, dupa alti 2-3 km parcursi mi-a aratat autonomie _ _ _ _ _ km. Am avut un soc.... am continuat mersul cca 16 km pana la primul peco unde am alimentat cu 19 l. Cand am repornit imi arata autonomie 340 km. Auns acasa cu autonomie de 260 km. Diferenta de la 340 la 260 km a fost direct proportionala cu distanta parcursa. Problema din ce citesc pe acest forum si cu ce am trait pe pielea mea cred ca este urmatoarea: plutitorul impreuna cu sonda litrometrica intra in colaps in momentul candcarburantul are un nivel spre minim .... pana in 10 l. Mentionez ca masina abia a teminat rodajul de 1500 km, nu a fost inclinata, nu a urcat borduri, a mers numai pe sosea. A reusit cineva sa afle cum stim nr. litri in rezervor la ph2?
 11. Cumpar jante aliaj duster

  ai gasit ceva caci si pe mine ma intereseaza si vreau sa aflu niscai preturi...
 12. linkul olx nu mai e functional, medianav-ul este nou?
 13. cu cat inchiriezi remorcuta pentru Bucuresti?
 14. niciun manual de reparatie pentru ph2?