Sari la conținut

Bun Găsit Duster Orange 1.5 Dci 109 Cp 4×4

Postări Recomandate

Vă mulțumesc,

@danielcojocar chiar îmi doresc să ajung la acest frumos dar și important eveniment, Întâlnirea Națională a Dusteriștilor Ediția a IX -a, care se anunță foarte promițătoare, dar pentru mine sfârșitul de săptămână este început ul săptămânii. Sper să pot ajunge măcar Duminică, 21 Februarie, după prânz, dacă nu este prea târziu. Mâine dimineața vă voi trimite confirmarea plății oricum.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 28
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut colegii de pe forum și vă mulțumesc pentru informațiile utile pe care le adunați aici. Astăzi am intrat în posesia unui Duster nou, culoare Blue Cosmos, grad de echipare Orange la care am ad

@PrLaurentiu. Pot sa spun ca (din punctul meu de vedere) pe forumul asta suntem doar posesori/iubitori de Duster. Ce alte lucruri mai facem noi in afara de condus Dustere e doar parte din viata fiec

Pr Laurentiu=preot?

Posted Images

Sper să pot ajunge măcar Duminică, 21 Februarie, după prânz, dacă nu este prea târziu. Mâine dimineața vă voi trimite confirmarea plății oricum.

Pentru ajunsul in conditiile astea nu trebuie platit absolut nimic!

Daca s-o putea (sa veniti)... stam de vorba atunci

Duster 1,5 dci 4x4 PH1 125 CP + Rulota, PH2-110 CP - Via Tapatalk

Editat de danielcojocar
Link spre post
  • 1 month later...
  • 2 years later...

Doamne ajută,

A sosit vremea să mă despart, cu părere de rău, de mașinuța ireproșabilă Duster care 50 k doar am șters praful și revizii periodice și am înlocuit-o cu noul model, firește tot Duster, DCi 1,5 110 4x4. Atașez foto

AFF91905-CB16-440E-AF7A-82D82B23900F.jpeg

8A32D612-B5DB-4EDB-AF18-735F6D6F45E0.jpeg

CBB7B959-8D9F-4BDF-A805-7105AE804FC5.jpeg

60B4DF2A-1128-4AB4-8F80-F2D5034349D5.jpeg

987B2E03-A037-4AD6-B8B6-8835C5E1EA26.jpeg

1E7BC3A2-0685-4654-B475-75D937F4C260.jpeg

7F7E90A9-FBA8-4634-AB7C-4D429D002518.jpeg

03F8227F-3A36-495C-B8B6-40219E8E7D84.jpeg

8FFA30DE-3B48-47A8-9721-7174DFB8F7FA.jpeg

9F6063FB-3EB2-4EE1-B693-BE828E8008CE.jpeg

8E918863-A15C-4EC6-BE5A-040C9FA6DD30.jpeg

Link spre post

Sa o stapanesti sanatos! Sa ai parte de multi kilometri fara probleme!

Pentru ce este butonul din stanga volanului, de sub aerator, de langa butonul pentru relajul oglinzilor? Dar lacasul de sub cele doua butoane mentionate anterior?

Covorasele din spate nu au si protectie pentru tunelul median?

Editat de abc
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Salut /bun venit in aceasta comunitate.  Poate sunt de folos si altora:
    • Am si eu aceeasi problema cu aceeasi mesaj si mi s-a spus ca 2 senzori nu functioneaza dupa verificarea cu testerul. Am cumparat altii din China si nu s-a rezolvat nimic. 2pcs 284389618R Blind Spot Parking Sensor. Ce model de senzori aveti va rog ca la mine nu au functionat si masina am cumparat-o second hand si nu am siguranta ca sunt senzorii oficiali? Detin un Duster 1.6 cu GPL din 2019. Multumesc. Un sfat ar fi apreciat.
    • Mulțumesc tare mult, Gil! Încerc să „descifrez” detaliile generoase pe care mi le-ai dat. Mecanicul meu mi-a recunoscut deschis că nu se pricepe la partea electrică/electronică dar, cum se mai zicea într-un banc, poate să arunce o privire. De fapt așa mi-a și recomandat: să apelez la un electrician auto care poate traduce rezultatele testului și să ia măsurile care se cuvin. Zi bună tuturor!
    • Legat de motorasul stergator spate vezi discutiile si detaliile (schema electrica, mufa cu descrierea pinilor, verificare, demontare si montare, cod OE, etc.) pe care le-am oferit si in topicul acesta: https://forumduster.ro/topic/7666-pin-out-uch-dacia-duster/ inclusiv procedura de diagnosticare a erorii DTC95A064 = Mecanism de acţionare ştergător geam spate pe care o ai in UCH. Despre celelalte coduri de eroare din calculatoarele masinii doar ca observatie toate sunt intermitente si au un factor comun: tensiunea de alimentare a calculatoarelor . Referitor la cele din injectie iti atasez doar ca exemplu procedura de diagnosticare pentru DTC056016 si DTC00871C, celelatre trei se refera tot la rampa de injectie (si trebuie verificate cateva componente), DTC1525F3 este o consecinta a acestora, iar despre DTC038096 gasesti foarte multe experiente, informatii, detalii (pe care le-am oferit si eu) pe acest forum, fiind o eroare destul de des intalnita. Tot doar ca observatie acel “mecanic” la care ai apelat (“… merg la mecanicul meu să îl pună pe calculator și eventual să rezolve problema cât de repede se poate”) si care a facut diagnoza cu acel tester multimarca putea foarte bine sa faca si cateva verificari simple si sa elimine din variabile, pentru ca aceste coduri de eroare pot avea cauze de natura atat electrica cat si mecanica. Sugestia mea este sa vezi ce spune, face, rezolva sau nu si acel electrician la care vei apela (“Cred că trebuie să merg la un electrician.”), iar daca mai ai nevoie de ajutor, informatii si detalii pot sa le ofer punctual cu mare drag. Bafta!
  • Creează nouă...