Sari la conținut

Duster 2.0Dci In Asteptare

Postări Recomandate

Sebastian, eu te cunosc de vreo 10 ani, tu pe mine nu ca io nu sunt asa de important.

Daca iti incepeai prelegerea cu "dupa nevoile si/sau parerile mele, toate dusterele vandute deocamdata in Ro sunt submotorizate" sa mor fulgerat primavara la munte daca vedeai vreo litera reply de la mine pe topicul asta.

Da' ia citeste tu din nou primul tau post.

Daca nu ar fi sunat ca o axioma, este ca era un post mai onest? Ce ceream eu (si tu te faceai ca nu pricepi) era doar un pic de "personalizare": parerea mea e ca....si tot asa.

Adica vorbit din punctul tau de vedere, nu axiome ca suntem satui de axiome. Mai ales ca tu faci tuning de atatia ani (la subaru printre primii daca imi amintesc bine, deh...varsta) ai avea o parere cel putin avizata in general. In particular insa, la Duster, chiar asteptam sa vedem rezultate.

Ia fii atent proba de microfon:

Foresterul e cea mai masina de la fred si barney incoace si face pish cu bolta pe orice masina sub 3000cc cu sau fara cip tuning.

Cat de penal a sunat asta?...

Daca scriam "parerea mea e ca" si apoi continuam cu aberatia, nu-i asa ca era alta mancare de peste?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 83
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am citit, amuzat, acest topic. Cu toate ca am zis ca nu ma mai bag... in acest caz, nu pot sa ma abtin. @SEBASTIAN, ceea ce consider eu despre aceasta masina se poate citi prin tot forumul. Totusi,

Sebastian, cate mii de km te-ai dat cu duster? Ca io nu reusesc sa o simt submotorizata deloc. Doar daca te astepti sa se poarte ca o sportiva, dar asta e o biluta grasa,tu ce voiai ? sa faci liniute?

Eu nu vreau niciun dci 2.0 pe Duster. Voi aveti idee cat de proaste sunt motoarele alea?! Sunt de provenienta Laguna. Sunt niste mizerii ordinare. Sa speram ca macar vom avea parte de un 1.6 care sa

Pai asta imi doresc si eu... rezerve de putere la depasiri si un consum decent ceea ce la 1.2 tce nu poate fi vorba dupa parerea mea. Nu ma consider un expert in masini dar nu cred ca un consum / turatie decente pentru o deplasare pe autostrada la viteze de 130-150km/h se pot obtine cu actualele motorizari de pe Duster.

P.S In opinia mea mersul pe autostrada cu maxim 110-120km/h nu constituie o optiune prea incantatoare :)

Editat de andrei_s
Link spre post

Cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Asta am vrut sa spun.

1.2tce e bun pe Logan si Sandero, desi aici e mai ok cu totul.

Pentru curse eu am modificat un Logan de 1.6mpi si dupa ce am ajuns cu el la limita am trecut la un alt motor de 1.7 turbo.

Editat de dust3radmin
Inca un link si vei fi sanctionat, te rog respecta regulamentul
Link spre post

Parerea mea este ca atunci cand te gandesti la un Duster cu motor de 2.0 dCI ori nu stii ce vrei si cum sa alegi o masina, ori te incadrezi in categoria celor ce au avut pe 1310 motoare de peste 150CP. Sunt destul de sigur ca tu te incadrezi in cea de-a doua categorie.

Link spre post

Va multumesc domnilor prieteni cu Cristi XP care ii e firca de alteva decat de un dialog civilizat.

Pana la urma voi intrati peste topicul meu si asta e forma voastra de respect si moul de a intelege ce gandesc si alti oameni.

Pana la urma Dacia testeaza si o camioneta derivate din Duster cu 2.0dci de 140hp, probail pentru cei in categoria a doua...

Stiri apar de mult pentru benzina, pentru... http://0-100.hotnews.ro/2011/05/11/dacia-a-inceput-sa-produca-duster-cu-motor-pe-benzina-de-2-litri-si-140-cai-putere-pentru-piete-externe/

Sper sa nu fiu acuzat ca fac reclama la Dacia.

Koleus are 175 pe diesel de cativa ani ...

Nissan Qashqai tot din familia lor ...

Link spre post

2.0 dci no sa sa vezi niciodata pe duster. Este un 2.0 dar benzina aspirat pe la rusi, in .eu acel motor nu respecta normele actuale de poluare. Nu are nici Kadjar 2.0 dci si voi visati sa il vedeti pe duster, 2.0 dci cred ca o sa dispara usurel si va fi inlocuit de 1.6 biturbo.

1.5dci se misca binisor dar au facut niste sacrificii mari si a fost afectat consumul/confortul acustic...da cutia de viteze respectiv tr5/tr6 foarte scurte. 1.6@130 ar fi fost ideal, cine vrea poate sa ii faca un chiptuning la ~130cp si gata, se va misca mai bine dar tot ramai cu tr6 scurta...necazu.

Link spre post

Bai, sa va zic ceva, aproape on topic!!!

Am mers in aro 243 saptamana trecuta. Un maniac dedicat il are fara pic de modificare si intretinut mai ceva ca pe nevasta!

Va las sa va dati cu presupusu cati cai are si mai ales cate kg.

Si ultima dupa care is mari sanse sa parasesc topicu':

Stiu o metoda-doua cu care sigur rup relativ repede planetarele la Dusteru' 1.5.

Puterea lui la roata e efectiv ultimul lucru pe care EU (asta care scriu aci) l-as dori la masinuta asta.

Pe de alta parte cam dupa 150km/h mie nu mi se pare ca masina asta e vre-un monument de stabilitate...

Foresteru dupa 170-180 se lipeste de asfalt, buburuza da sa zboare dupa 150...o fi a mea defecta?

Link spre post

Bai, sa va zic ceva, aproape on topic!!!

Am mers in aro 243 saptamana trecuta. Un maniac dedicat il are fara pic de modificare si intretinut mai ceva ca pe nevasta!

Va las sa va dati cu presupusu cati cai are si mai ales cate kg.

Si ultima dupa care is mari sanse sa parasesc topicu':

Stiu o metoda-doua cu care sigur rup relativ repede planetarele la Dusteru' 1.5.

Puterea lui la roata e efectiv ultimul lucru pe care EU (asta care scriu aci) l-as dori la masinuta asta.

Pe de alta parte cam dupa 150km/h mie nu mi se pare ca masina asta e vre-un monument de stabilitate...

Foresteru dupa 170-180 se lipeste de asfalt, buburuza da sa zboare dupa 150...o fi a mea defecta?

Nu putem compara masini cu reductoare cu Dusteru. Sunt vechituri din anii 60 mult mai grele care se "catara" foarte usor cu motoare <100cp.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Tu ai patit cum am avut si eu o speță! La reprezentanta Skoda..la ITP..Ca de ce la cauciucurile de iarna nu am indice de viteza V sau mai mare? Eu aveam T. Mi.am dat seama ca dorea si el o mica șpagă.. Nu am mai apelat la ei! 
    • Nu Nemultumirea este pentru ca: 1. Am schimbat anul trecut bieleta (pipa) dreapta la reprezentanta cu piesa cumparata de la reprezentanta, am facut geometria si am trecut inspectia itp in ziua respectiva la statia itp din cadrul reprezentantei. Masina avea 74000 Km. Anul acesta tot la statia itp respectiva si tot inginerul acela mi-a spus ca nu ma trece daca nu inlocuiesc bieleta (pipa) drepta. Masina are 78000 Km si a fost condusa (cu grija) numai de mine. Nu mi se pare ok sa-mi ceara sa schimb piesa dupa 4000 Km; 2. Anul trecut nu mi-a spus nimic de flansele de la amortizoarele fata. Acum mi-a spus ca nu ma trece daca nu le schimb. Inteleg ca masina este veche (19 ani) dar nici anul trecut nu era noua. Putea sa ma avertizeze ca trebuiesc inlocuite si chiar le schimbam intr-un interval de un an (la reprezentanta si cu piese de la reprezentanta - cum am si facut acum). Masina este pastrata in conditii foarte bune, la temperatura de 15-20 grade tot anul si fara soare. Cat putea sa imbatraneasca cauciucul de la flanse daca anul trecut a fost cat de cat bun - dovada ca nu am primit nicio atentionare.  Mi-a spus ca ar fi bine sa inlocuiesc si amortizoarele deoarece nu mai sunt noi si tot platesc manopera pentru flanse. Aici am inteles si o sa le schimb dar nu imediat. Nu a fost o cerinta ca sa ma treca la inspectie. A fost doar o avertizare. Inteleg asta. Desi mecanicul cand a inlocuit flansele mi-a spus ca amortizoarele sun incat bune.   (Daca platesc gazele ca sa tin la caldura un Logan vechi nu are rost sa vorbim de bani.)   (Am mers cu Skoda 120 L, fabricata in 1978, prin toata tara, inclusiv pe Transfagarasan. O masina buna si sigura.)
    • in curand vinzi cu tot cu Duster Mi-am facut socotelile -raman doar la bare, cutia nu mi intra deloc in buget .  Daca cineva vrea cutia..raman in cursa:)Daca nu - spor la vanzare!
    • Cum ai vrea sa apară in anunț? Ceva mai concis. 
    • Buna ziua! As dori sa modific anuntul pentru ca nu prea gasesc bare transversale care si fie compatibile cu trpa panoramica de la Bigtser. Prin urmare am de vanzare si o cutie Thule cu setul de genti aferent: 1 x Set de genti Thule GoPack 8006 pentru cutiile portbagaj (Cod pachet: TA8006)       1 x Thule WingBar Edge gri - TA9581 (Cod pachet: TA9581)       1 x Cutie portbagaj Thule Force XT L Negru Mat (Cod pachet: TA6357)   Cutia folosita doar de cateva ori. Vand doar impreuna pentru 2000 RON tot pacehtul. Nu este negociabil.  
  • Creează nouă...