Sari la conținut

Actiune Umanitare - Craciun 2015 - 11-13 Decembrie 2015

Postări Recomandate

Salut Mihai,

Mai pune inc-o masina de Piteni la socoteala.

Ca sfat ( ca am experienta de anu' trecut de la UDA) trebuie fixat clar cu autoritatile cum facem distributie ajutoarelor.Trebui angrenati mai multi functionari din primarie pentru a forma mai multe coloane.Astfel nu transformam bunele intentii intr-o corvoada...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 41
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut   Noi Duster 4X4 Everyone Offroad Club am demarat pregatirile pentru actiunea umanitara in weekendul 11-13 decembrie cu ocazia Craciunului   Anul acesta vom merge in comuna Cuca ( judetul Ar

I'm in. Daca nu reusesc sa ajung de vineri sambata si duminica sigur vin sa ajut. Sper sa aduc si ceva hainute si jucarii pentru copii.

Lasa primaru...vino cu butelia sa facem o fiarta...d'aia de Bajesti...ca tu stii despre ce-i vorba...tu cu gazu io cu materialu" asta ca sa nu ne clantane dintii in gol...

Posted Images

Am revenit ( am lipsit un pic pentru ca ne—am axat atentia pe partea de organizare strangeri fonduri pentru umanitara de la colegi din Renault/Dacia)

cateva informatii in plus

• Intalnirea va fi la Carrefour Pitesti ( unul din partenerii nostrii la aceasta actiune) - ora intalnirii – propun ora 19-20
  • Am deschis si un eveniment pe facebook – pentru cei care doresc sa isi exprime si acolo dorinta de a participa

https://www.facebook.com/events/649561305186051/

• Legat de transport – este posibil ( in functie de volumul produselor ) sa beneficiem de un ajutor din partea Dacia cu un transport cu un camion
  • Legat de organizarea acolo – fiind mai multe sate imprastiate – avem promisiunea de cel putin 2 convoaie ( Primarul si una din invatatoarele de la socala)
  • Drumurile in mare parte sunt practicabile de orice masina mai inalta nu neaparat 4x4
  • Sunt doar cateva locatii mai izolate si mai greu accesibile si probabil o sa le facem la inceput cu totii sau cu cine doreste un pic de aventura :) dupa care sa ne impartim
  • Se pare ca vremea tine cu noi de data aceasta - temperaturi pozitive 7-8 grade ziua si soare ( prognoza din acest moment)

Link spre post

Pleaca cineva spre Pitesti din zona Galati sau Braila? As avea de trimis si eu niste hainute pentru copii. Din pacate nu pot merge dar vreau sa contribui si asa la acest eveniment.

Vezi ca ai un mesaj de la mine cu nr de tel...suna-ma sa stabilim,poate te pot ajuta eu sa le aduci pana in Bucale...si le preiau eu mai departe...

Link spre post

Salutare

Revenim cu info

- Dannon este cu noi

campani de strangere de fonduri la RTR/ Dacia este in plina desfasurare

Cei care doresc sa sustina Campania inca puteti trimite pana joi seara banuti in contul

Cod IBAN: RO 03RZBR0000060017302035

Deschis la Raiffaisen Bank Agenția Floreasca City Center

post-2522-0-23264400-1449572965_thumb.jpg

post-2522-0-75088800-1449572987_thumb.jpg

post-2522-0-07998900-1449573004_thumb.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...