Sari la conținut

Duster 4X4 Everyone

Members
 • Număr conținut

  60
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  6

Duster 4X4 Everyone a câștigat ziua ultima dată pe 8 Ianuarie 2015

Duster 4X4 Everyone a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

91 Excelent

3 Urmăritori

Despre Duster 4X4 Everyone

 • Rang
  Dusterist
 • Dată Naștere 20.03.2011

Informații profil

 • Interese:
  Off-road, Duster
 • Oraș:
  Bucurest, Mioveni
 1. pentru cei care au participat la IND - mai avem si noi ceva poze - in afara de cele deja puse pe FB - cei care doresc - va rog sa ne dati un mesaj privat pe FB insotit de numarul masinii pnur a identifica mai usor pozele.
 2. Si noi Duster 4x4 Everyone vom fi prezenti cu 2 echipaje ( 4 persoane si doua masini) la acest eveniment.
 3. Duster 4X4 Everyone

  Actiune Umanitare - Craciun 2015 - 11-13 Decembrie 2015

  va multumim ca ati fost alaturi de noi si ati sustinut aceasta campanie fie cu donatii fie cu participarea - cu ajutorul vostru am reusit sa ajungem la fiecare copil din comuna(220) sa le facem o bucuri si sa ajuam cu 300 de pachete cu alimente batranii cu pensii foarte mici, persoane cu handicap, familii foarte sarace.
 4. Duster 4X4 Everyone

  Actiune Umanitare - Craciun 2015 - 11-13 Decembrie 2015

  ToranangaSma Daniel Cojocar GSerban DTel 77Dan ???? Andorros Melcu LucianGO Cristi
 5. Duster 4X4 Everyone

  Actiune Umanitare - Craciun 2015 - 11-13 Decembrie 2015

  Pt a fi sigur celaibine iajuariacu tine. OK Doru - leste la scala pincipalaa comunei . incercam ca pe la 9 sa incepem sa incarcam vom face gatar seara Cine doreste sa se "laude" ceva vin sau tuica e bine venita
 6. Duster 4X4 Everyone

  Actiune Umanitare - Craciun 2015 - 11-13 Decembrie 2015

  ca lista de participant din partea posesorilor de dustere - sper ca nu am uitat pe nimeni ToranangaSma Daniel Cojocar GSerban DTel 77Dan ???? Andorros Melcu LucianGO din partea noasta vor fi cele 3 masini de competitie +3-4 dustere serie+ mcv+dokker
 7. Duster 4X4 Everyone

  Actiune Umanitare - Craciun 2015 - 11-13 Decembrie 2015

  Salutare Revenim cu info - Dannon este cu noi campani de strangere de fonduri la RTR/ Dacia este in plina desfasurare Cei care doresc sa sustina Campania inca puteti trimite pana joi seara banuti in contul Cod IBAN: RO 03RZBR0000060017302035 Deschis la Raiffaisen Bank Agenția Floreasca City Center
 8. Duster 4X4 Everyone

  Actiune Umanitare - Craciun 2015 - 11-13 Decembrie 2015

  Am revenit ( am lipsit un pic pentru ca ne—am axat atentia pe partea de organizare strangeri fonduri pentru umanitara de la colegi din Renault/Dacia) cateva informatii in plus Intalnirea va fi la Carrefour Pitesti ( unul din partenerii nostrii la aceasta actiune) - ora intalnirii – propun ora 19-20 Am deschis si un eveniment pe facebook – pentru cei care doresc sa isi exprime si acolo dorinta de a participa https://www.facebook.com/events/649561305186051/ Legat de transport – este posibil ( in functie de volumul produselor ) sa beneficiem de un ajutor din partea Dacia cu un transport cu un camion Legat de organizarea acolo – fiind mai multe sate imprastiate – avem promisiunea de cel putin 2 convoaie ( Primarul si una din invatatoarele de la socala) Drumurile in mare parte sunt practicabile de orice masina mai inalta nu neaparat 4x4 Sunt doar cateva locatii mai izolate si mai greu accesibile si probabil o sa le facem la inceput cu totii sau cu cine doreste un pic de aventura dupa care sa ne impartim Se pare ca vremea tine cu noi de data aceasta - temperaturi pozitive 7-8 grade ziua si soare ( prognoza din acest moment)
 9. Salut Noi Duster 4X4 Everyone Offroad Club am demarat pregatirile pentru actiunea umanitara in weekendul 11-13 decembrie cu ocazia Craciunului Anul acesta vom merge in comuna Cuca ( judetul Arges) unde ne asteapta 250 de copii si 200 de adulti sa le ducem cateva ajutoare pentru a avea un Craciun mai frumos si o iarna mai usoara. Vom merge la fiecarea copil al comunei cu cate un pachet cu rechizite , carti, dulciuri, jucarii – si vom incerca sa ajungem la 200 de adulti care sunt la limita saraciei, batrani, bolnavi, persoane cu handicap. In acest sens avem nevoie de suportul vostru pentru a imparti pachetele catre cei care au nevoie. Si pentru cei care doresc sa sustina actiunea o pot face cu o donatie in bani in contul: ( acelasi cont ca anul trecut) Cod IBAN: RO 03RZBR0000060017302035 deschis la Raiffaisen Bank Agenția Floreasca City Center Cu produse : Jucarii Carti Haine pentru copii ( cam toate varstele) Alimente/ dulciuri Organizarea actiunii: cazarea se face in salile de clasa ale unei scoli din comuna in saci de dormit, partea mancarea pentru noi – ne auto finantam ( prin cheta ). Drumurile – sunt in stare buna o mare parte – doar cateva catune/sate sunt mai greu accesibile.- deci pot participa fara nici o problema si posesori de duster 4X2. Mai multe informatii puteti gasii in prezentarea atasata. Umanitara Craciun Cuca extern.zip
 10. Duster 4X4 Everyone

  Concurs- Trial Langa Bucuresti 15-16 August

  salut la mijlocul lui august are loc langa Bucuresti ( pe malul argesului langa comuna Adunatii Copaceni) un trial - tandem organizat de cei de la Kamikatze offroad ( Adi Kamikaze) team si Dojo Motors ( Costin Fantana). taxa este de 100 lei - competitia se desfasoara pe 2 clase Open si standard - la categoria standard - masinile trebuie sa fie doar 4X4 ne fiind necesare alte prgatiri. - competitia bazanduse - dupa cum zic organziatorii- pe calitatile pilotului si ale copilotului si mai putin pe ale masinii. in prima zi sunt incalziri si calificari pntru ziua doi. mai multe info la linkul de mai jos https://www.facebook.com/events/393532177508978/ pt moment nu cunosc prea multe detalii nici eu - dar daca sunt persoane interesate putem " sapa" .
 11. Duster 4X4 Everyone

  Actiunea Umanitara 27-29 Martie - Judetul Buzau

  CristiZ - ne-am gandit si noi la varianta de a achizitiona cat din alte parti la preturi mai mici si eventual de la producatori dar ne lovin de cateva probleme - avem nevoie de un volum mare de produse ( vorbim de cifre gen 300 - 500-600 bucati) timpul - ca sa gaseti la magazine mici - sau producatori - necesita foarte mult timp pentru a gasi discuta inchei contract ( daca e cazul) si partea de organiare recuperatul produselor necestia foarte mult timp si nervi am contactata producatori de diverse alimente dar la majoritatea nu am primit un raspuns pozitiv ( producatori si mari dar mai mici locali) - raspunsurile pozitive au venit doar de la cei care sunt pe af Toate produsele care le achizitionam sunt produse romanesti ( ulei, faina, malai, paste, etc )
 12. Duster 4X4 Everyone

  Actiunea Umanitara 27-29 Martie - Judetul Buzau

  o mare parte din produse - vor fi deja pregatite ( asa ni s-a zis) noi doar va trebuii sa le platim si incarca in masini nu a fost discutata partea cu incarcatul - vom discuta la locul " faptei" cu cel care ne va ajuta. noi vom parca in parcarea subterana a magazinului.
 13. Duster 4X4 Everyone

  Actiunea Umanitara 27-29 Martie - Judetul Buzau

  pentru ca am aflat ca sunt 3 magazine Carrefour in Buzau - iata adresa de intalnire: Bulevardul Unirii nr 232 - Buzau
 14. Duster 4X4 Everyone

  Actiunea Umanitara 27-29 Martie - Judetul Buzau

  am negociat cu primarul din Odaile - putem sa facem un gratar acolo la scoala ... iar in colti sunt doar 4 sate - dar sunt mai multe catune unde pentru a ajunge e posibil sa fie un pic de .... distractie sambata - am aranjat - ne vom imparti in doua caravane in comuna Odaile fiecare cu ghidul local. Partea de cumparaturi din experienta de la craciun am incerca sa ne organizam - si am aranjat cu Carreffour Buzau sa ne pregateasca o parte din cutii ( ulei, malai, faina, paste, caiete ) e posibil ca o parte din masini sa faca doua drumuri din partea noastra vor fi 2 duster competitie. 2 dustere ( unul Pick-up) 2 dustere personale 1 MCV 1 Dokker +16 persoane pentru ajutor Este posibil sa vina si Doru Panaitescu - sa ne faca ceva poze.
×