Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Donez: 1 Rampa de proiectoare pentru plafon. Este aranjata pentru a intra fix intre carenajele barelor longitudinale de la Duster PH1. Prinderea pe plafon este... mobila, cu placa de protectie pe ca

Nu acopera zona de foot-rest la sofer, de asemenea acopera destul de putin la sofer si la pasagerii din spate. Pentru utilizare normala (a se citi circulat in oras) sunt ok, dar cand iesi in off si te

Am avut o discutie telefonica cu prietenul @DUSTEResc si... pe aceasta cale doresc sa-i multumesc pentru intelegere!   Anvelopele pleaca maine la Calarasi tot la un coleg Duster-ist.   Mai raman,

Posted Images

Nu acopera zona de foot-rest la sofer, de asemenea acopera destul de putin la sofer si la pasagerii din spate. Pentru utilizare normala (a se citi circulat in oras) sunt ok, dar cand iesi in off si te urci inapoi in masina plin de noroi pe bocanci, nu sunt chiar ok.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Donez si eu un set de presuri de cauciuc cu margine înălțată, originale Dacia. Sunt ca noi. Le aduc la IND daca le vrea cineva care vine.

IND IX---------AG-10-DXF-ul este interesat. Eu le am pe cele de la LIDL si nu prea ma impresioneaza.

Editat de Andorros
Link spre post
  • 2 weeks later...

IND IX---------AG-10-DXF-ul este interesat. Eu le am pe cele de la LIDL si nu prea ma impresioneaza.

Pfff... Abia acuma am vazut mesajul de pe forum ... De ce n-ai zis nimic? Le aveam la mine.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Donez:

1 Rampa de proiectoare pentru plafon.

Este aranjata pentru a intra fix intre carenajele barelor longitudinale de la Duster PH1. Prinderea pe plafon este... mobila, cu placa de protectie pe care sunt montati magneti de talpa de antena CB. Este dotata du doua becuri de 55W la cele doua proiectoare interioare si doua becuri de 100w pe proiectoarele exterioare. Rampa nu mai are instalatia electrica.

post-300-0-92978000-1454323337_thumb.jpgpost-300-0-40192400-1454323340_thumb.jpg

2. Set de amortizoare fata (si stanga si dreapta) utilizate 45000 km. Ramase dupa Upgrade-ul facut la Ironman

3. Set complet de arcuri de origine (cele din dotarea masinii).

Toate se doneaza cu titlu GRATUIT dar, doar in Bucuresti si... in weekend

S-au dat:

1. Rampa de proiectoare (colecului @Lupul)

2. Set amortizoare fata (colegului @laptiucu)

A mai ramas:

3. Setul complet de arcuri pentru cine le doreste

Link spre post
  • 1 month later...

Donez lampa plafoniera cu doua becuri, fara becuri, are si suport pt. mufa microfonului. Am zis ca o s-o montez in spate, dar n-am mai apucat si nu stiu cand o sa mai am chef si sta prin casa degeaba. Ca intalnire, prin zona cotroceni sau pe la cismigiu, pe stirbei voda.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...