Sari la conținut

Postări Recomandate

On 9/13/2017 at 11:44 AM, kidu79 said:

Stop-urile spate mi se par... cum sa zic... "crestine"  .. un pic de off-topic, apropo de corectitudinea politica si de "scandalul" cu crucile sterse de pe ambalajele Lidl ptr a nu ofensa o anumita religie, sunt curios cum vor gestiona Renault/Dacia eventualele plangeri ale musulmanilor care ar cumpara Duster, dar au pe masina, nu una, ci doua cruci :twisted:

Trei, daca numaram si crucea de la cardan. Mda..

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 296
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

(-+) Senzorii parcare spate raman de culoare neagra, dar par mai mici iar cei din centru nu se vor vedea. (+) Butonul portbagajului nu mai este vizibil. (+) Inelul de remorcare din spate est

pana acum am vazut doar " desene animate" :))

Funcția CAR (condamnation en roulant) e activabilă la Duster I ph2, pragul se poate modifica, implicit e 7km/h Revenind la Duster II, dau mai degrabă Duster I ph3: -senzor de ploaie și lumin

Posted Images

Colegul Daniel Opran aka @77Dan e prezent de asemenea la Frankfurt si va putea sa ne dea un feedback mai concret despre noul Duster!

Asteptam cu nerabdare impresiile si evaluarile colegilor nostri (care sunt posesori de cativa ani de Duster PH1 - Doru si respectiv PH2 - Daniel) despre noua generatie.

Baieti, sa va simtiti bine si sa mai ne dati si noua cate un semn ;) distractie faina!

Link spre post

Da, am citit si eu ceva in sensul asta ieri, dar eu intelesesem ca sunt mai degraba banuieli. Adica francezii au zis ceva de un model nou in 2018 si lumea a banuit ca e vorba de Duster cu 7 locuri, aceleasi zvonuri care circulau inainte de salon.

Link spre post

Ce dotari in plus are noul Duster in raport cu cel vechi? Ma refer numai la varianta de baza.

Eu am identificat numai faurile de zi cu LED.

Portbagajul o sa fie mai mic (asta este un minus).

La bord care o sa fie varianta de baza. O sa aiba radio? Media Nav sigur nu!

Are inchidere centralizata?

Roata de rezerva de dimensiuni reduse (mai subtire) este montata la varianta 4x2 putin mai sus decat roata de rezerva cu dimensiuni normale sau dispozitivul este identic pentru ambele variante si in cazul rezervei mici ramanane un spatiu intre roata si fundul portbagajului? (ma refer la montajul rotii in exterior, sub portbagaj).

Airbagul cortina o sa fie in dotarea standard pentru nivelul de echipare de baza?

Bara de protectie o sa fie neagra sau vopsita in culoarea caroseriei?

Rotile din otel o sa fie simple sau stilizate?

Editat de abc
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...