Sari la conținut

Interiorul Aripilor Spate De Pe Dusterul Alb Arata Ca Naiba, Vopsite Cu Alb Si Fara Protectie De Plastic

Postări Recomandate

Pana acum credeam ca doar eu sunt mai ciudat, dar am mai vazut un user (eddy) care a scris ca arata rau, si a vopsit zona cu o vopsea cauciucata, eu initial ma gandeam sa imi iau un antifon negru, e mai ok vopseaua cauciucata ?

Credeti ca o sa comenteze dealerul cand o sa merg la revizie ?

Exista protectii aftermarket ? Cand am vazut masina in showroom l-am intrebat pe dealer daca au ei si a zis ca nu se fabrica protectii pt zona aia, nici ca accesorii, ca roata arunca pietrile doar in spate, in zona unde este deja o protectie ...

PS. Banuiesc ca toate dusterele sunt putin stropite cu nu stiu ce chestie lipicioasa in zona unde e vopsit alb, e o chestie neagra lipicioasa, in poza de mai jos pare ca e murdar, dar asa a fost din fabrica, vopsita alb peste tot si in zona aia din dreapta peste vopseaua alba este o solutie neagra lipicioasa, stiti ce e aia ? si ce rol are ?

post-3817-0-58541900-1440952123_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu as recomanda vopsea cauciucata, carenajele au prostul obicei de a aduna pamant umed => rugina

Cu Plasti-Dip cred ca se rezolva ok si repede.   Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.    

Pana acum credeam ca doar eu sunt mai ciudat, dar am mai vazut un user (eddy) care a scris ca arata rau, si a vopsit zona cu o vopsea cauciucata, eu initial ma gandeam sa imi iau un antifon negru, e m

Posted Images

Nu stiam exact cum se numesc acele protectii, acum am cautat "carenaje" si am gasit vechea discutie dar parca acum mi se pare mai buna ideea cu vopseaua cauciucata, o sa caut si prin Sibiu sa vad daca gasesc, nu cred ca e chiar asa o raritate.

Mersi mult pt sfaturi.

Link spre post

Nu stiam exact cum se numesc acele protectii, acum am cautat "carenaje" si am gasit vechea discutie dar parca acum mi se pare mai buna ideea cu vopseaua cauciucata, o sa caut si prin Sibiu sa vad daca gasesc, nu cred ca e chiar asa o raritate.

Mersi mult pt sfaturi.

O vopsea tip "clor-cauciuc" cum se spunea odata este cea care-o folosesc si pe la marcaje rutiere...cine are o pila pe la echipele primariilor care se ocupa cu asa ceva...are vopse de vopsea de dat pe la astfel de pasaje si nu numai... :fear:

Link spre post

Cu Plasti-Dip cred ca se rezolva ok si repede.

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

Merita atatia bani plasti-dip ala? Eu ma gandeam la el pentru altceva.. dar mi se pare cam scump 90-100 de lei un tub. O fi rezistent la spalatorie?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...