Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 190
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vand leduri auto pentru aproximativ orice tip de autoturism.     Leduri auto pentru:   -pozitii - iluminare plafoniera - iluminare pedalier - iluminare portbagaj - iluminare numar inmatricula

Revin cu foto

Salutare,    Vom aduce spre comercializare lampi dedicate numar full led pentru Dacia Duster. 85 lei/det.      Primul set achizitionat si montat in Bucuresti beneficiaza

Posted Images

Si eu sunt interesat de modelul w21/5w. Am avut de la altcineva si nu au tinut mult, s-au topit in interior din cauza caldurii degajate si care probabil nu s-a disipat corespunzator. Nu erau ieftine iar daca tu ai o solutie functionala pentru daylight, as investi ceva banuti :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Leduri pentru pozitie/frana ( spate ), lumini de zi, aducem pe comanda, pentru a lasa clientul sa isi aleaga ce produs vrea, prezentandu-i oferta.

Da-ne o lista cu cele W21/5W si P21/5W.

Inca ceva, eu nu prea sunt lamurit cu becurile pe leduri. De cateva zile caut pe net si gasesc tot felul de pareri.

Pana la urma, se incalzesc mai tare ca becurile cu filament sau nu? Poate afecta in timp instalatia electrica sau nu?

Intreb acest lucru deoarece in afara de semnalizari, faza scurta, faza lunga si proiectoare m-ar bate gandul sa schimb toate becurile cu filament pe becuri cu led.

Ma poate lamuri cineva?

Multumesc.

Link spre post

Sunt tot felul de modele.

De exemplu cele de iluminare numar W5W parca, nu se incalzesc (varianta cu 9 LED) si consuma mai putin decat cele cu fialment clasic si asa ochiometric dupa mine dau si mai multa lumina.

Pe faza scurta ( de intalnire) ai bec cu soclu H7 si aici daca pui cu LED, banui ca vrei sa o faci pentru ca treci de la 1100lm-1650lm la 3000lm cat se lauda cele cu LED pentru mai multa lumina => racire activa( LED) si spatiu mai mare ocupat => nu se mai poate pune protectia de cauciuc ( asa am citit, nu am incercat) la far, pe becul H7.

Cele H7 cu LED se incalzesc mai tare decat halogenele normale de pe masina.

Mai este si becul de marsarier, care, daca iti iei unul de 30W LED, e mai luminos ( compenseaza faptul ca nu ai 2 becuri pt. marsarier) si consuma mai mult decat cel normal P21W si se si incalzeste mai tare => poti topi soclul din stopul spate. Eu am din ianuarie asa ceva, dar inca nu am desfacut sa vad in ce stare mai e soclul.

Precum vezi un raspuns general nu e usor de dat, pt. ca depinde ce si unde pui LED vs. bec normal.

Link spre post

Cel de pe marsarier e de 15W sau 30W ? Daca e cel de 15W, lumineaza mai puternic decat cel original cu filament ?

Daca e cel de 15W nici nu o sa fie probleme cu soclul, pt. ca e mai mic decat consumul pt. care a fost facut acel soclu (21W).

Link spre post

Din pacate, pe acest forum , nu pot urca foarte multe poze, intrucat nu mi le accepta.

De aceea, am rugamintea de a contacta pe mail.

Acolo voi putea da sfaturi, recomandari si oferte de pret in afara de cele afisate.

===============================

E-mail: fane_buz@yahoo.com

===============================

Legat de marsarier : puneti bec puternic, nu afecteaza, nu folositi becul de marsarier in permanenta.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...