Sari la conținut

Duster 1.2 Tce 4X4 Euro 6

Postări Recomandate

Am ramas restant cu niste poze la boxe si intre timp a mai aparut un subwoofer cu amplificator tot de la Crunch :)

Si tot intre timp m-am hotarat sa o vand. Nu din pricina vreunei probleme ci pt ca am mers cu o Toyota Rav4 si m-am cam indragostit :)

O sa fac probabil si un topic pe aria vanzari, insa inainte vroiam sa va intreb cam ca pret ar avea in starea actuala?

post-3957-0-29489600-1438144891_thumb.jpg

post-3957-0-13703200-1438144896_thumb.jpg

post-3957-0-96740700-1438144899_thumb.jpg

post-3957-0-36410100-1438144903_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 60
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutari! Asta e masinuta mea. Pentru inceput : jante Mam W3 , folie, alta antena , bandouri protectie usi, ornament cormat bara spate, cotiera, diuze tip perdea, vopsit etrieri si tamburi cu Folia

Salutari din nou. Cum sistemul audio de fabrica este de o calitate discutabila am schimbat boxele fata cu http://www.be-loud.r...H/GTi/GTi-6.2C/, iar cele spate cu http://www.be-loud.r...NCH/GTi/GTi-

De saptamana asta mi-a venit dusterul mult asteptat. Dupa cateva zile de utilizare pot sa va zic ca e super ca si comportament la drum, iar motorul trage foarte bine.

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...