Sari la conținut

Duster 1.2 Tce 4X4 Euro 6

Postări Recomandate

Ai facut ceva drumuri off-road?

Cum trage motorul?

Motorul trage excelent, are viata, e foarte elastic, se tureaza imediat, in concluzie cei 125 de cai chiar isi simti. Nu stiu daca am mai scris, dar am avut si golf 6 cu 102 cai(motor 1.6) si nu se pot compara, Dusterul e "racheta". Iar in offroad cu treapta intai care e foarte scurta (e calculata special pt offroad si in cartea chiar se recomanda plecarea din loc cu treapta 2) si cei 205Nm nu am intampinat nici un fel de problema. Nu spun asta pt ca e a mea , dar masina cu motorul acesta si cutia cu 6 trepte mi se pare excelenta pt orice fel de drum, atat offroad cat si oras sau autostrada. Editat de edyy
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 60
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutari! Asta e masinuta mea. Pentru inceput : jante Mam W3 , folie, alta antena , bandouri protectie usi, ornament cormat bara spate, cotiera, diuze tip perdea, vopsit etrieri si tamburi cu Folia

Salutari din nou. Cum sistemul audio de fabrica este de o calitate discutabila am schimbat boxele fata cu http://www.be-loud.r...H/GTi/GTi-6.2C/, iar cele spate cu http://www.be-loud.r...NCH/GTi/GTi-

De saptamana asta mi-a venit dusterul mult asteptat. Dupa cateva zile de utilizare pot sa va zic ca e super ca si comportament la drum, iar motorul trage foarte bine.

Posted Images

Dorim si noi niste poze cu boxele demontate,cel mai frumos ar fi un tutorial cum se pot monta boxe de 16,5 in locul celor stock....au montate si inele distantiere...?

Sa decupat din locasul de plastic al boxei originale?sau din tabla?

niste informatii si detalii ar fi de mare ajutor....iar pozele fac cat o mie de cuvinte....multumim!

Link spre post

Eventual niste fotografii cu boxele vechi. Nu stiu ce producator de boxe sunt dar eu nu vad deloc lipsa basului in boxele stoc. Inaltele....este clar lipsesc. Daca poti macar spune ce boxe aveai tu inainte.

Link spre post

producatorul nu conteaza in cazul stock,te asigur ca mai slabe nu gasesti....au cel mai mic magnet vazut de mine...ca basul nu e clar si profund asta stiu toti la volum mare face ca naiba....monteaza unele de 16,5 ceva Hertz si vorbim dupa....

Eu caut sa vad intai montajul...apoi cummpar boxele le montez...iar dupa schimb obligatoriul playerul....nu mai zic si de insonorizare obligatorie!

Editat de Vlahdacoroman
Link spre post

Boxele se potrivesc fara nici un fel de decupaje si nu e nevoie nici de inele adaptoare. E cumva gandit lacasul incat poti sa pui si boxe de 16,5 fara modificari. Poze nu am facut, dar zilele astea o sa demontez una ca sa vedeti. Legat de cele vechi exista niste poze facute de un coleg de forum aici : http://forumduster.ro/topic/1586-difuzoare-duster-upgrade/page__st__120#entry22562. Confirma si el ca sunt jalnice :) Sunt produse de "Faital".

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...